All for Joomla All for Webmasters
Bosna i Hercegovina

Banjalučanin pobedio kladionicu: Zarađuje više nego ikad, a koristi samo zdrav razum!

Verovali ili ne, njegov sistem je sasvim jednostavan i svi mogu da ga primenjuju

Jedan Banjalučanin je uspeo ono što niko nije – da na originalan način pobedi kladionice. Svoje iskustvo i borbu ispričao je u dahu, uzbuđen, sa zadovoljnim šeretskim osmehom na licu.

On je porodičan čovek, zaposlen, ima dvoje osnovaca, stambeni kredit, punoletno auto i roditelje na selu.

– Sebe sam smatrao umerenim igračem. Sedmično sam igrao tri četiri tiketa, na uloženih pet maraka gađao sam sto. Prosečna kvota mi je samim tim, bila nešto više od dvadeset. Da se razumemo, uživao sam u igri, iščekivanju gola ili promeni rezultata na teleteksu. I sada uživam u tome, ali što bi moja baka rekla, “o svom grošu” – kaže on.

Sistem je jednostavan, ali funkcioniše. Čovek je otvorio svoju kućnu kladionicu. Kladi se isto koliko se i kladio ranije, samo je zamenio uloge.

Postao je “vlasnik” kladionice u kom ima samo jednog aktivnog igrača, sebe. Odigra tiket po kladioničarskim kvotama na list papira, a novac namenjen za klađenje umesto u kladionicu ubaci u kasicu.

Ukoliko ne pogodi opklade, uloženi novac ostaje u njegovoj kasici. Ukoliko pogodi, dobitak uzima iz te iste kasice. Nakon mesec dana svakodnevne igre prošao je jedan tiket od 120 maraka koji je isplatio iz iste kase u koju ubacuje uplate svojih listića. U kasi je prvi mesec ostalo 150 maraka.

Drži se osnovnog kockarskog pravila, mnogo više se izgubi nego dobije na kladionici. Ovaj Banjalučanin je strast za “igrom” pobedio zdravim razumom.

(Dijaspora.news/fokus.ba)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top