All for Joomla All for Webmasters
Srbija

ALEKSANDRINA MAJKA O POSLEDNJEM DANU SA ĆERKOM: Išle smo da kupimo kupaći za letovanje, ZAŠTO BI SE NEKO ISTOG DANA UBIO?!

Aleksandrina majka Ivana kroz plač dodaje da je Aleksandra bila vesela devojka puna života koja sigurno ne bi sebi naudila.

– Tog dana smo otišli da uplatimo letovanje u Egiptu i celo popodne smo tražili kupaće kostime po gradu i polako se pripremale za put. Nijednog trenutka nisam primetila da je moja ćerka bila neraspoložena. Pa, ko bi planirao letovanje i istog dana se ubio? – pita se snuždena majka.

– Moguće da se tada s nekim čula. Ona je imala neku ljubav, ali je odavno raskinula s tim dečkom. Ne verujem da se zbog toga ubila.

 

FOTO: TWITTER PRINTSCREEN

 

Otac je identifikovao

Ivona ističe da Aleksandra nije imala nikakve traume kod kuće.

– Normalna smo porodica. Ona je student. Polagala je ove godine i prijemni za drugi fakultet i položila je. Polagala je i vozački, a tražila je i automobil koji će da kupi – priča Ivona i nastavlja:

 

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

– Nasmejana je uvek bila. Volela je život. Jeste da sam ja razvedena, ali viđala se redovno s ocem, sa rodbinom. Ne znam šta je bilo, jer nju tog trenutka očigledno nije zanimalo, niti je o nama razmišljala.

 

Kaže da je bila uvek nasmejana i jaka devojka koja je čvrsto stajala na zemlji, koja je prošle godine upisala srpsku književnost na Filozofskom fakultetu, a pre samo mesec dana položila je i prijemni za Fakultet tehničkih nauka – Odsek saobraćaj i transport.

 

FOTO: SLADJANA STOJANOVIĆ

 

– Evo i na časove vožnje je išla i nedavno smo razgovarali o tome koliko bi joj trebalo novca da kupi neki polovan automobil, pa je čak i gledala neke oglase i raspitivala se za cene. Jednostavno, slomljeni smo i ne znamo zašto je to uradila – kaže Aleksandrina majka.

 

Priča i da do poslednjeg trenutka nije želela da poveruje u to da je Aleksandra devojka koju je policija pronašla u Dunavu.

 

– Muž i njegov brat pozvani su da identifikuju telo i odmah su primetili specifičnu tetovažu na ruci. Tada smo znali da je kraj, ali i dalje ne možemo da se pomirimo a tim da nema više naše Aleksandre – priča nam kroz plač majka Ivana.

 

FOTO: FACEBOOK

 

Aleksandrin brat Luka (25) i dalje ne može da veruje da mu više nema sestre i kaže da ništa nije ukazivalo na to da je nameravala sebi da oduzme život.

 

– Kobne večeri bili smo u kafiću u centru grada i svi smo bili raspoloženi. Pošto je bilo već oko dva sata posle ponoći, Aleksandra je rekla da bi da ide kući, a nama se još ostajalo i rekli smo joj: važi, vidimo se. Kada sam stigao kući, video sam da je nema, ali nisam ništa posumnjao jer se dešavalo da kada zaglavimo u gradu ona prespava kod drugarice. Međutim, majka me je ujutru probudila i pitala gde je Aleksandra. Rekao sam joj da je verovatno kod drugarice i kada sam je pozvao i čuo da nije tamo, krenula je naša agonija – priseća se potreseno Luka.

 

Dodaje da se majka odmah uspaničila jer je na društvenim mrežama videla da je neka devojka skočila sa mosta.

 

– Rekao sam joj da nema šanse da je to naša Aleksandra i počeo redom da pozivam prijatelje. Kada sam shvatio da nije ni sa kim od njih otišla kući, pomislili smo da postoji neki problem i prijavili slučaj policiji koja je krenula u potragu – priča nam Luka.

(dijaspora.news/kurir.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top