All for Joomla All for Webmasters
Makedonija

Albanci brutalno prebili Srbe u Kumanovu zbog beogradskih tablica!

Na društvenim mrežama pojavila se informacija da su pretučeni momci srpske nacionalnosti, a da su ih napali Albanci zato što su vozili automobil beogradskih registarskih oznaka. Ipak, makedonska policija nije potvrdila ove navode.

U centru Kumanova pre tri dana pretučena su dva momka I.F. (21) i N.M. (21), obojica iz Kumanova, kada su ih ispred picerije napale nepoznate osobe.

Kako javlja dopisnik Telegrafa, napad se dogodio u 1.30 časova iza ponoći na raskrsnici ulica Narodna Revolucija i Ilindenska. Momci su automobilom stali ispred picerije, a ubrzo potom su im se približile dve nepoznate osobe koje su ih napale.

Mladići su, kako navodi policija, zatražili lekarsku pomoć u Opštoj bolnici u Kumanovu gde su kod N.M. konstatovane telesne povrede, a I.F. je prebačen u kompleks klinika Majka Tereza u Skoplju, gde su mu konstatovane teške telesne povrede.

Na društvenim mrežama pojavila se informacija da su pretučeni momci srpske nacionalnostia da su ih napali Albanci zato što su vozili automobil beogradskih registarskih oznaka. Ipak, makedonska policija nije potvrdila ove navode.

Iz policije navode da su preduzeli sve neophodne mere kako bi slučaj što pre bio rešen.

(dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

To Top