All for Joomla All for Webmasters
Srbija

ZABIO ŽENI NOŽ U SRCE PRED ĆERKICOM (12) I BEBOM, A SAD SE PRAVDA DA SE NIČEGA NE SEĆA! Devojčica gledala ubistvo majke, pa postavila JEZIVO PITANJE!

Siniša Radovančev (50) iz Ilandže kod Pančeva, koji je 21. novembra 2017. jednim ubodom nožem u grudi ubio svoju nevenčanu suprugu Biljanu Mijatović (30), danas će u Višem sudu u Pančevu prvi put govoriti o tom zločinu.

Kako saznajemo, njemu je na prethodnom pretresu pozlilo, zbog čega su njegovi branioci Miroslav Todorović Šera i Jelena Zakonović tražili odlaganje, kako bi se pripremio za svedočenje.

Stravičan zločin odigrao se u iznajmljenom stanu u Pančevu na Aranđelovdan, dok je Biljana Mijatović proslavljala 30. rođendan. Ubistvu je prethodila burna svađa supružnika oko novca, posle čega je Siniša zgrabio nož i zario ga Biljani u srce.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

On je, navodno, bio pijan, a posle zločina je pozvao policiju, mirno izašao ispred zgrade i sačekao patrolu, koja mu je stavila lisice na ruke. Biljanina ćerka (12) iz prvog braka prisustvovala je svađi koja je izbila uoči brutalnog zločina, a posle tragedije je iznela svoju sestru, staru svega 20 dana, koju je njena majka Biljana dobila sa Sinišom.

Kobna svađa je izbila posle rođendanskog ručka, a ubistvo se dogodilo oko pola sata kasnije.

– Biljana je optuživala muža da sav novac sa privatne farme krava daje svom sinu iz prvog braka i snaji. Napadala ga je govoreći mu „da je pi*ka”. Dok je sedeo na stolici, rukama ga je uhvatila oko vrata i grebala ga noktima. Pljunula ga je u lice i rekla: „Pi*ko, ja se tebe ne bojim!”, a on joj je uzvratio da se skloni od njega da je ne bi ubio. Tada je njena ćerka iz prvog braka ušla u kuhinju i pitala: „Koga ćeš ti da ubiješ?”, na šta joj je on uzvratio da ide da čuva sestru. Kada je devojčica izašla i zatvorila vrata, Biljani je rekao: „Idi uzmi ono dete, je*ale te pare više!” Dok su stajali na sredini kuhinje, ona je ponovo nasrnula na njega, govoreći mu: „Pi*ko jedna nesposobna! Ni dete nije tvoje, go*no matoro, mrzim te, ne mogu očima da te vidim!”, posle čega je Siniša zgrabio nož – navodi naš izvor upoznat sa slučajem.

FOTO: FACEBOOK

Kako saznajemo, Siniša je neposredno posle hapšenja tvrdio da mu je tokom žučne svađe sa ženom pao mrak na oči i da nije mogao da premota film i da se seti da li je i kako je uzeo nož. Prvo čega se seća posle njenih uvreda, kako je tvrdio, bili su policajci koji su mu stavili lisice i hladan vazduh koji ga je zapahnuo. Rekao je da se ne seća da je zvao policiju i rekao im da je zaklao Biljanu, već da je od njih saznao da je Biljana usmrćena.

Brat hoće da usvoji polusestru

Obe devojčice, Biljanina ćerka iz prvog braka i beba koju je dobila sa Sinišom,smeštene su u hraniteljsku porodicu posle zločina.

– Sinišin sin iz prvog braka je podneo zahtev da usvoji bebu, koja je imala nepunih mesec dana kada joj je majka ubijena. On govori: „To je moja sestra, hoću da je gajim!” Ima sve uslove, a njegova žena i dve ćerke su takođe saglasne, ali njegov zahtev još nije uzet u razmatranje – kaže naš izvor.

(dijaspora.news/kurir.rs)

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top