All for Joomla All for Webmasters
Bosna i Hercegovina

UGOSTITELJ IZ PAKLA: Drogirao goste dok se ne onesveste, pa ih tako bespomoćne pljačkao!

Nije navedeno koliko je osoba bilo žrvama ovakvih bizarnih pljački

Jednog ugostitelja iz mesta Gornji Rahić kod Brčkog u severnoj Bosni policija je uhapsila, a tužitelj mu je odredio jednomesečni pritvor pod sumnjom da je mesecima pljačkao goste nakon što bi ih prethodno napio.

z Tužiteljstva Brčko distrikta u srijedu su potvrdili kako je 42-godišnjak čiji su inicijali Z.K. pod istragom zbog sumnje u počinjenje kaznenog dela drske krađe.

Ugostitelja iz pakla terete da je od marta do avgust u svom objektu “na drzak način” otuđivao novac i druge vrednosti koje su imali od sebe.

Za sada se sumnja kako je Z.K. uz pomoć svojih zaposlenih goste u lokalu čiji je vlasnik “omamljivao do bespomoćnosti”, a potom ih pljačkao.

Činio je to tako što bi gostima u alkoholna pića stavljalo tablete s omamljujućom sadržinom.

Upravo su takve tablete pronađene kod Z.K. kada je uhapšen i one će poslužiti kao dokaz u daljem postupku.

Nije navedeno koliko je osoba bilo žrvama ovakvih bizarnih pljački.

(Dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

IZDVAJAMO

Dijaspora News je prvi informativni portal namijenjen dijaspori. Cilj portala Dijaspora News je da nas poveže i okupi, da informiše o najvažnijim dešavanjima, kako u domovini, tako i o aktivnostima udruženja i pojedinaca u iseljeništvu. Trudićemo se da budemo drugačiji, bolji, da obezbijedimo relevantne informacije sa relevantnih adresa. Ne ustežite se da nas kontaktirate, pitate, pošaljete vijesti iz svojih zajednica. Registrujte se i na DN forum i podijelite svoja iskustva i stavove.

Povežimo se.

Facebook

To Top
x Close

Like Us On Facebook