All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

HOROR NA PLAŽI: Mladić iz mora izašao krvavih nogu, nije ni osjetio da ga nešto grize!

Spasilac Paul Duket koji na plaži radi 16 godina rekao je kako nikada nije vidio nešto takvo

Šesnaestogodišnji Sam Kanizay na jugoistoku Melboirnea iz mora je rasterećen izlazio na plažu. Mladiću vjerojatno ni na kraj pameti nije bilo da su mu noge krvave. Njegova obitelj kasnije je pojasnila kako su mu noge prekrivene mnoštvom malih stvorenja. Odnosno, morskih ušiju.

Liječnici vjeruju kako se radi o morskim ušima, a također su i mučili veliku muku sa zaustavljanjem krvarenja, piše news.com.au. Spasilac Paul Duckett koji na plaži radi 16 godina rekao je kako nikada nije vidio nešto takvo.

Znanstvenik Richard Reina rekao je kako se radio o rijetkoj pojavi.

– Morske uši ne žive u većim skupinama. Vjerojatno ga je napalo tek par njih, a  čim su pustili malo krvi, priključili su se ostali. Sam je dugo stajao u hladnoj vodi i nije shvatio da mu uši grizu noge. Kada se ovo dogodi isperete ih ili jednostavno skinete bez ikakvih posljedica.

Mladićev otac je rekao kako je na mjestu sjedenja nakon Sama ostala lokva krvi. Samov otac je na istom mjestu potražio morske uši, ulovio i snimio.

No, Sam nije prvi koji je napadnut. Na jugoistočnoj obali, i također u kolovozu, morske uši su prije dvije godine napale oca i sina. Isto su ih izgrizli po nogama, a kada bi ih isprali, krv je i dalje tekla. No to nije sve, osim što je tekla krv, uši su se nastavile migoljiti.

Stručnjaci navode da u specifičnim uvjetima ove male nemani nanese morska struja. Također tvrde kako su za ove slučajeve krivi sami ljudi jer predugo stoje na istom mjestu.

No, nije sve tako crno, znanstvenik Reina navodi kako su morske uši bezazlena bića. Objasnio je kako su male i uglavnom jedu umiruće i mrtve životinje.

Reina je rekao: ”Ako u vodi dugo stojimo na istom mjestu mogu početi gristi i naše noge”.

(dijaspora.news/Facebook/dnevno)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top