All for Joomla All for Webmasters
Srbija

8 GODINA ROBIJE ZA UJAKA MONSTRUMA 7 puta obljubio sestričinu (11)! Otkriven kada je majka čula jedan BIZARAN TELEFONSKI RAZGOVOR

Branislav Z. (21) iz Malošišta kod Doljevca osuđen je na osam godina zatvora jer je sedam puta za godinu dana obljubio maloletnu A. A. (11), inače ćerku svoje polusestre.

Prvostepenom presudom Višeg suda u Nišu njemu je bila izrečena kazna od sedam godina zatvora, ali je Apelacioni sud preinačio presudu i povećao mu kaznu na osam godina robije zbog obljube nad detetom u produženom trajanju.

 

Kako je utvrđeno na suđenju, on je prvi put imao seksualne odnose sa devojčicom u julu 2016. godine, u svojoj kući, kada je imala svega devet godina!

 

Nakon što ju je deflorisao, sutradan je ponovo imao seks sa devojčicom u svojoj kući, a zatim nakon mesec dana još dva puta u istom danu, u razmaku od dva sata. Nakon nekoliko dana, ponovo je obljubio sestričinu u šumi kod Malošišta, gde su išli po drva, a krajem maja i u iznajmljenom stanu u Beogradu, gde je ona boravila sa porodicom. Poslednju obljubu počinio je početkom jula 2017.godine na njivi u Knežici, kada je pošao da devojčicu isprati na autobus za Beograd.

Slučaj je 5. jula prošle godine policiji prijavila majka devojčice R. A. jer je slučajno načula “ljubavi” u toku telefonskog razgovora između devojčice i ujaka.

Kada je dete odvedeno na pregled kod lekara, utvrđeno je da je razdevičena. Onda je ispričala šta joj je ujak radio i klupko je počelo da se odmotava.

Devojčica je u svom iskazu posvedočila da ju je ujak prvi put obljubio tako što je došao kod nje kući dok je majka otišla u Malošište da primi pare. Poljubio je u obraz a potom skinuo gaće i njoj pantalone, nakon čega su imali odnos na krevetu. Devojičca je ispričala da nije znala šta joj ujak radi kada je stavio da leži na leđa, a on je legao preko nje i raširio joj noge a potom prodro svojim polnim organom u njen.

– Nju je sve to bolelo, odnosno nije joj bilo lepo jer je osećala samo bol. Dok se to dešavalo osim nje i Branislava u kući je bio njen brat koji je imao godinu dana i koji je spavao. Kada joj je Branislav ovo radio ona se nije opirala jer nije ni znala šta joj radi a kada je završio, ustao je sa nje, obukao se i seo na stolicu gde je sedeo dok nije došla njena majka – navodi se iskaz devojčice u prvostepenoj sudskoj presudi.

Devojčica je ispričala da joj ujak nije pretio i da prvi put nije znala šta joj ujak radi, dok je posle tog događaja znala, ali nije rekla majci.

On se pak pred sudom branio bizarno – rekao je da ga je devojčica primorala na seks zapretiviši navodno da će majci reći da ju je silovao ako je odbije. Tek posle odnosa kada je video krv na polnom organu, shvatio je da je bila nevina i da je u velikom problemu.

 

 

Sud je našao da je okrivljeni Branislav bio svestan svojih radnji da vrši obljubu nad detetom koje ima samo devet godina.

– Kako je bio svestan radnje koje je preduzeo, preduzeo ju je s direktnim umišljajem – navodi se u presudi suda.

Branislavu će se u kaznu uračunati vreme provedeno u pritvoru u kojem se nalazi od 5. jula prošle godine.

(dijaspora.news/kurir.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top