All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

ŽENA I BLIZNAKINJE (18) IZ KRALJEVA NISU UMRLE OD GLADI: Otac Srpkinja koje su pronađene MRTVE U BEČU tvrdi da je sve izmišljeno!

Stevan Ilić iz Vitanovca kod Kraljeva tvrdi da njegova ćerka Vesna i njene bliznakinje Suzana (18) i Tanja (18) nisu bile osobe sa invaliditetom i nisu imale psihičke probleme

Stevan Ilić iz Vitanovca kod Kraljeva, otac i deda Vesne M. (45) i njenih bliznakinja Suzane (18) i Tanje (18), koje su pronađene mrtve u stanu u Beču, tvrdi da one nisu umrle od gladi, kako su to saopštile austrijske vlasti.

Smrt tri Srpkinje šokirala je austrijsku, ali i srpsku javnost, kada je obdukcija pokazala da su majka i ćerke umrle od gladi. Međutim, Vesnini roditelji kažu da je istina drugačija.

– Moja ćerka i unuke nisu umrle od gladi. To vam garantujem. Komšinica ih je videla sa dve kese hrane pre nekoliko dana. Poslednji put smo se sa njima čuli polovinom aprila – rekao je za Vesnin otac medijima.

Njegova supruga Danica Ilić demantuje i informacije da su njene unuke bile osobe sa invaliditetom i rekla da su bile potpuno zdrave.

– Ma kakav invaliditet, bile su zdrave i prave! Za tragediju smo saznali iz medija, a potom su s nama kontaktirale i bečke službe, od kojih smo dobili zvaničnu informaciju o smrti – rekla je neutešna Danica i dodala:

– Vesna je imala problematičan brak i zbog toga se i razvela. Ona i deca su preživljavale sve i svašta. Bolje da nije otišla tamo, kamo sreće da je ovde ostala sa decom.

Da podsetimo, Vesna M. i njene tek punoletne bliznakinje nađene su mrtve u socijalnom stanu u bečkom okrugu Floridsdorf. Obdukcija je pokazala da su one umrle od gladi, a u njihovom stanu nije nađena nikakva hrana.

dijaspora.news/Kurir.rs/ B.T.

Foto.rs/ ORF2

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top