All for Joomla All for Webmasters
TENIS

ZBOG VEZE SA HRVATOM JELENU DOKIĆ JE OTAC ŽESTOKO MALTRETIRAO: Sada mu je bivša teniserka uputila poruku od koje će se mnogi NAJEŽITI! (FOTO)

Nekada četvrta teniserka sveta, Jelena Dokić, posle nekoliko teških godina, tokom kojih je imala pregršt porodičnih problema i psihičke lomove, vratila se u žižu javnosti u velikom stilu.

Jelena Dokić izazvala je veliku buru kada je izdala knjigu u kojoj je objasnila kako je trpela maltretiranje svog oca Damira Dokića. On je posebno bio besan na nju kada se zaljubila u Hrvata, pa ju je žestoko vređao i maltretirao, što je ona u svojoj autobiografiji obelodanila.

https://www.instagram.com/p/BiQInpHBYmi/?utm_source=ig_embed

“Nastupom” u javnosti svima je stavila do znaja da je prebrodila životne nedaće, a jedna od osoba koji su joj na tom putu bili bezrezervna podrška je i Tin Bikić sa kojom je Jelena dugo u emotivnoj vezi.

“Najteži period u mom životu bio je kada sam 2005. godine napustila porodicu i zbog velikog pritiska, sa dečkom Tinom Bikićem otišla da živim u Zagrebu. Osećaj kada izgubiš porodicu je užasan i sve je to ostavilo velike posledice na moje zdravlje, jer sam doživela nervni slom i godinama bila u depresiji. Bilo je trenutaka kada sam mislila da nikada više neću uzeti reket u ruke, a Tin je u najtežim momentima bio uz mene i nas dvoje smo tokom poslednjih pet i po godina veze mnogo toga zajedno proživeli. Bila sam u paklu i uz njega sam se ponovo vratila”, otvorila je dušu Jelena za australijske medije.

https://www.instagram.com/p/BjwuI5uBj_E/?utm_source=ig_embed

“Trebalo mi je mnogo vremena da se ponovo vratim i budem dovoljno jaka da igram protiv najboljih igračica sveta, a Tin mi je najviše pomogao da dostignem željenu formu”, govorila je Jelena o svom dečku 2009. godine.

Deset godina kasnije, u eri društvenih mreža, odlučila je da se emotivnom porukom zahvali Tinu za sve što je učinio za nju.

https://www.instagram.com/p/ByUosD_BOIg/?utm_source=ig_embed

“Volim te od svoje 20-te godine. Zaljubili smo se jedno u drugo kada smo imali po 20 godina. Hvala ti što me voliš, što si sa mnom, pogotovo u teškim momentima i što nikad nisi odustao od mene i nas. Ne znam šta bih radila bez tebe i da li bih danas bila živa da nije bilo tebe. Evo, već 16 godina smao zajedno i nadam se da će ih biti još. Moja ljubavi, moj živote, moje sve. Volim te zauvek”, napisla je Jelena u ljubavnoj poruci posvećenoj Tinu Bikiću.

 

 

dijaspora.news/kurir.rs / kurir sport

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top