All for Joomla All for Webmasters
Crna Gora

Žarko je Crnoj Gori donio tutulu svjetske velesile u NEVJEROVATNOJ disciplini!

Vjerovatno niste zali da je Crna Gora svjetska velesila zahvaljući njenom državaljaninu Žarku Jankoviću i to u jednoj nevjerovatnoj disciplini!

Crnogorski ginisov rekorder Žarko Janković braniće svoj rekord 25. marta u Visokom (Bosna i Hercegovina) gdje se održava “Veče Ginisovih Rekordera”.

Žarko je, inače, jedini crnogorski ginisov rekoder i imaće nimalo lak zadatak a to je da odbrani svoj rekord kojije postavio 18.09.2016 godine skinuvši sa trona Amerikanca Kevina Berquista.

 U Visokom Janković će u direktnom duelu sa borcem i velikim majstorom borilačkih vještina iz Austrije Adom Dulasom pokusati odbraniti rekord.

Kako objašnjava Žarko za portal Volim Podgoricu pdbrana rekorda biće po sledećim pravilima: Jankovic i Dulas ispred sebe imaće 80 siporeks plata nasloženih u deset redova po osam komada, jedno živo jaje koje drže u šaci prilikom razbijanja plata, a za razbijanje imaće samo jedan minut,

Istog trenutka na znak sudija krenuće sa startne linije, Pobjednik duela je onaj koji polomi za jedan minut više plata a da pritom živo jaje koje drži u ruci ostane zdravo!

– Nadam se dobrom ishodu u duelu protiv mnogo dobrog borca i prije svega dobrog čovjeka Ada Dulasa koji dolazi iz Austrije, Bice dosta teško ali daću sve od sebe i trebaće puno sportske sreće i naravno neka bolji pobijedi, kaže Žarko pred ovaj duel.

Ukoliko Žarko odbrani titulu, Crna Gora ostaje svjetska velesila u razbijanju plata od siporeksa sa živim jajetom u ruci!

Dijaspora.news/volimpodgoricu.me

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top