All for Joomla All for Webmasters
Showbiz

ZA NJIM SU 90-IH VRIŠTALE ŽENE: Nestao sa ESTRADE, oženio UKRAJINKU, a sad se POJAVIO u Beogradu!

Filip Žmaher bio je popularan 90-ih godina i upamćen je po izuzetnim vokalnim sposobnostima. Bio je miljenik ženske publike, a on im je uzvraćao pevajući ljubavne balade.

Filip Žmaher pobedio je 1995. na festivalu „Slavjanski bazar” u Belorusiji, zatim je za PGP objavio album „Beskonačno”, a još se pamti njegov duet sa Draganom Mirković.

Nema me više na estradi jer naša estrada ne valja. Nažalost, mi smo kao selo, a tako smo talentovan narod. To sam primetio još 2000. kada sam otišao u Rusiju, Ukrajinu i Belorusiju da radim. Na njihovoj sam estradi i dan-danas. Tamo ima poštovanja prema umetniku, gazde lokala ti ne tapšu po ramenu, u svakom klubu postoji bina, svetlo, tonska proba, bekstejdž, garderoba pre nastupa, reč „rajder” je uobičajena i poštuje se, pevač na nastupu ne mora da peva do zore i ne tretira se kao džuboks”, rekao je pre nekoliko godina Filip.

Radio je jedno vreme u Ukrajini, gde je upoznao ženu Ukrajinku Anasatsiju, sa kojom je dobio ćerku Lanu. Jedno vreme je živeo u Nemačkoj, a sada se s porodica vratila u Srbiju i krenuo od nule.

Filip se, posle ko zna koliko godina, pojavio na sceni u Beogradu. Zapevala je sa Kornelijem Kovačem na njegovom koncertu u Narodnom pozorištu “U inat sedamdesetpetoj”.

Evo kako danas izgleda:

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top