All for Joomla All for Webmasters
Magazin

VODA JE IZVOR ŽIVOTA Sara je pila 3 litre dnevno i PREPORODILA SE


Sara Smit (42) iz Britanije, majka dvoje dece, imala je svakodnevne glavobolje i lošu probavu. Nakon preporuke doktora, odlučila se na eksperiment, te je tokom 28 dana pila tri litra vode dnevno.

Neurolog i nutricionista su je posavetovali da počne da pije tri litra vode dnevno kako bi telo bolje funkcionisalo.

Sara je dan obično započinjala šoljom čaja, a vodu bi popila uz ručak i večeru, u proseku litar vode dnevno. Kada je došla do podatka da svaka peta žena ne unosi dovoljno vode u organizam, odlučila je da napravi jedan eksperiment – tokom četiri sedmice unosila je preporučenu količinu vode, prenosi “Daily Mail”.

VODA JE VELIKI PRIJATELJ VAŠIH BUBREGA
Tri litra vode zvuči puno, zato se posavetovala s doktorom opšte prakse oko toga kako naglo povećanje unosa vode ne bi ostavilo zdravstvene posledice. Ohrabrio ju je preporukom da jedan litar popije ujutro, jedan u poslepodnevnim satima i jedan uveče.

“Vaši bubrezi, koji filtriraju štetne materije iz krvi, pre nego što ih pretvore u mokraću, brzo će osetiti korist”.

10 GODINA STARIJA
Ceo eksperiment je pratilo i fotografisanje iz nedelje u nedelju. Na početku je, priznaje, izgledala kao da ima 52 godine, dakle 10 godina više. Imala je tamne kolutove oko očiju, zbog čega je izgledala iscrpljeno, istaknute bore, crvene mrlje, koža je bila bez sjaja.

“Izgledala sam mrtvo”, rekla je Sara.

foto Profimediafoto Profimedia

Čak su joj i usne bile smežurane, što je klasičan znak loše hidratacije. Svaki sistem i funkcije u našem telu zavise dosta od vode. Ona ispira toksine iz vitalnih organa, prenosi hranjive materije do ćelija, izbacuje štetne supstance. Ukoliko ne unosite dovoljno vode, vaš organizam će oslabiti. Zato je odlučila da 28 dana pije tri litra vode dnevno, i rezultat je bio zapanjujući.

OSEĆALA SE BOLJE VEĆ NAKON DVE NEDELJE
Već pri kraju druge nedelje primetila je da sedam dana nije imala glavobolje, te da joj je probava radila mnogo bolje. Nakon četiri sedmice eksperimenta, njeno lice je izgledalo potpuno drugačije. Izgledala je kao druga žena. Tamni kolutovi oko očiju su potpuno nestali, kao i crvenilo. Koža joj je postala glatka gotovo kao kad je bila dete.

Sara savetuje svim ženama da učine isto, pijte tri litre vode dnevno i vidite šta će se dogoditi! Naravno, pre toga se posavetujte sa lekarom.

foto Profimediafoto Profimedia
Dijaspora.news/kurir
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top