All for Joomla All for Webmasters
Heroji zajednice

VIKTORA LAZIĆA HTELI DA OŽENE U JEDNOM PLEMENU: Bežao je 18 km kao bez duše!

Viktor Lazić, književnik, advokat i jedan je od najvećih srpskih putnika, čovek poznat kao Srbin koji je svet obišao Ladom ispričao je svoje neobično iskustvo o tome kako je bežao iz jednog plemena, kada je shvatio da je – mladoženja!

Na put nikad nije krenuo sa punim budžetom, a tamo gde otputuje uvek je pronalazio neki posao kako bi zaradio novac za ostatak puta. Kada je diplomirao na Pravnom fakultetu porodica mu je kupila ladu sa kojom je i obišao dosta zemalja.

Uvek ide sam pa sa sobomo nosi lutku i to tako da u toku noći se vidi prvo njena glava, pa kad bi ih neko napao, napao bi prvo nju.

Na putovanju u Indoneziju Viktoru su se dogodile zaista dve čudesne stvari. Naime, umalo ga nisu oženili u jednom plemenu i upoznao je prave pirate.

„Obe stvari su se dogodile na magičnoj Sumatri: od nesuđene neveste pobegao sam jedva, bežeći preko padina aktivnih vulkana i menjajući više prevoznih sredstava.

Nisam ja planirao ženidbu, daleko od toga: prostu izjavu da mi se devojka dopada i malo koketiranja meštani su shvatili kao pristanak na ženidbu i brzo mi već za sutradan priredili veselje. Ja isprva nisam ni shvatio da se radi o mom venčanju, priseća se Viktor. Od nesuđenog venčanja glavom bez obzira sa tog mesta bežao je više od 18 sati, prenosi portal Srbija danas.

Dijaspora.news/EPK

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top