All for Joomla All for Webmasters
Heroji zajednice

Aleksandar je poginuo dok je pomagao drugima u udesu, a planirao je ženidbu na proleće

Aleksandar Ćuk, pešak koji je juče nastradao u lančanom sudaru kod Dobanovaca na proleće je planirao svadbu. Porodica stradalog mladića je u velikom šoku, kao i kolege i komšije koje su sinoć dolazile da izjave saučešće.

Imao je veliko srce, hteo je i sad da pomogne i – platio glavom  -rekao je jedan od prijatelja nastradalog Aleksandra.

Ćuk je poginuo u sredu na auto-putu kod Dobanovaca, nakon što je izašao iz svog kombija i pokušao da pomogne ljudima koji su se “puntom” zakucali u bankinu.

Gledao sam jutarnje vesti i video na televiziji stravičnu nesreću na novosadskom putu.  A onda sam video kombi firme, za koju je radio Aleksandar. Nakon toga, čuo sam šta se dogodilo, ali samo sam na tren posumnjao da nije, možda, iz njega izašao, a potom poginuo baš Aleksandar…- kaže jedan od Aleksandrovih drugova, kojeg smo sinoć zatekli u kući porodice Ćuk, u Novim Banovcima.

Kako kaže Aleksandrov prijatelj, “đavo mu nije dao mira”, te je telefonom, pozvao zajedničkog prijatelja. Onda su usledili i drugi pozivi – prijateljima, firmi u kojoj je Aleksandar radio kao vozač, policiji, bolnicama.

Foto: Marko Todorović

Foto: Marko Todorović

– Skoro celo pre podne smo proveravali šta se dogodilo i da li je tragično nastradali naš Aleksandar. A onda su nam iz Deligradske potvrdili tužnu vest. Nažalost, mi smo prvi obavestili o tragediji Aleksandrovog oca Žarka, majku, sestru. Strahota jedna, još ne verujemo da ga više nema – kažu Aleksandrovi prijatelji.

Porodica Ćuk – nema od tuge i bola. Majka, kako tvrde Aleksandrovi prijatelji, samo plače, odmahuje glavom, ne veruje i – kuka. Otac Žarko, takođe u neverici, ali dostojanstven. Aleksandrova sestra – očajna.

Foto: Marko Todorović

Foto: Marko Todorović

– Bio je dobro dete, divan mladić, sin, brat, prijatelj, komšija. Trebalo je na proleće i da se oženi, da zasnuje porodicu. Veselio se tome i on i roditelji. Nažalost, nije se dalo – kaže jedan od suseda porodice Ćuk.

(Dijaspora.news/Večernje novosti)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top