All for Joomla All for Webmasters
Dijaspora

(VIDEO) CARINICIMA REKAO DA JE NA ZRENJANINSKOJ PIJACI KUPIO SAMO BRAŠNO I SADNICE: A kad su mu otvorili komandnu tablu iznad volana, imali su šta i da vide!

BEOGRAD – Carinici su u saradnji sa graničnom policijom na izlazu sa graničnog prelaza Jaša Tomić ka Rumuniji, zaplenili preko dva kilograma marihuane koju je putnik krio u fabričkim šupljinama automobila.

Prekršaj je otkriven juče kada je na red za kontrolu stigao “pežo karavan” rumunskih registarskih oznaka koji je vozio državljanin Rumunije, saopštila je Uprava carina.

FOTO: CARINA SRBIJE

Vozač se, kako je naveo, vraćao sa zrenjaninske pijace u Temišvar, gde živi.

Na pitanje da li ima nešto da prijavi za carinsku kontrolu, rekao je da nema ništa, te da je kupio samo nekoliko kilograma brašna i više sadnica.

FOTO: CARINA SRBIJE

Međutim, kada su carinici iza kasete ispred suvozačevog sedišta pronašli paket kockastog oblika oblepljen širokom samolepljivom trakom i upitali šta je unutra, usledio je neočekivani odgovor – da se u paketu nalazi marihuana.

FOTO: CARINA SRBIJE

Nakon detaljnog pregleda u automobilu je pronađeno još četiri paketa sa drogom, pri čemu su dva paketa bila sakrivena iza instrument-table, a još dva u naslonima zadnjih sedišta.

FOTO: CARINA SRBIJE

Tom prilikom zaplenjeno je pet paketa u kojima se ukupno nalazilo 2.073 grama marihuane za koju je putnik tvrdio da je nabavio na pijaci u Zrenjaninu.

(dijaspora.news/kurir.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top