All for Joomla All for Webmasters
Vesti

Vezao ženu za drvo, pa je bičevao nasred ulice! Dok je vrištala i zapomagala niko joj nije pomogao, prolaznici hteli da je siluju (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Žena se posle izvesnog vremena onesvestila, a okupljena rulja pokušala je da ženu seksualno napastvuje

Indija, decojčica, žena, maloletna mlada
Foto: Tanjug / AP

Šokantan video snimljen je u selu Bulandšar u državi Utar Pradeš u Indiji. Muž je ženi vezao ruke za drvo i išibao je 100 puta zbog preljube. Žena se posle izvesnog vremena onesvestila, a okupljena rulja pokušala je da ženu seksualno napastvuje, piše Daily mail.

Na snimku se čuje žena kako vrišti, u agoniji, pošto je muž besomučno udara kožnim kaišem. Oko njih se okupila grupa muškaraca i dečaka koja je posmatrala ženu sve dok se nije onesvestila. Međutim, njena tragedija se nije tu završila, navodno su ženu neki od okupljenih meštana pokušali da siluju. Kada se osvestila, pre nego što su pobegli, upozorili su je da ništa ne prijavljuje policiji.

BRUTALNO KAŽNJENA PO SAVETU STARIJIH I “MUDRIJIH”

Brutalna kazna sprovedena je po zamisli “seoskog suda” koji su činili stariji meštani, koji su “rešili” da je žena kriva zbog vanbračne veze. Kako navode iz policije, žena je pobegla sa ljubavnikom prve nedelje marta, za to vreme živeli su kod njenog rođaka. Njen muž je poslao “delegaciju” 10. marta da je ubede da se vrati kući, poručivši joj da će prošlost biti zaboravljena i da će život početi iznova.

Ali, kada se nesrećna žena vratila “preki” sud je odredio kaznu, da je muž izbičuje 100 puta.

PRIJAVA PROTIV MUŽA I “HUŠKAČA”

Žena je teško povređena, a policiji je, čim se malo oporavila, podnela prijavu protiv muža Saudana, bivšeg “poglavice” sela Šera Singa, njegovog sina Šravansina i još petorice meštana. Policija ih je, posle prijave, uhapsila, a za nekim optuženima se još traga.

Pogledajte uznemirujući video:

(Dijaspora News/Tanjug)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top