All for Joomla All for Webmasters
Dijaspora

VELIKA AVANTURA: Lekar Marko Majstorović na Severnom polu

O zdravlju četvorice italijanskih menadžera, koji na motorima kreću u pohod na najseverniju tačku Evrope, brinuće srpski lekar, Marko Majstorović.

Italijani će na motorima pokušati da dosegnu granicu sveta, a ako nešto, ne daj bože, krene po zlu, uz njih će biti srpski lekar, Marko Majstorović (38), da im pomogne ako zatreba.

Ova ekspedicija na Nordkap, najsevrniju tačku Evrope, predstavlja ne samo ispunjavanje životnog cilja njenih učesnika, već će se tokom avanture snimati i film. Misija podrazumeva deset dana po 13 sati vožnje motora po snegu i ledu, u uslovima potpunog mraka i na temperaturi od minus 30 stepeni.

– Italijani su se odlučili na ou avanturu po uzoru na film “Divlje svinje”. S njima će putovati još petoro ljudi, zajedno sa TV ekipom. Trebao im je lekar, tražili su nekoga ko ima iskustva u zimskim uslovima, spasavanju i vožnji motora. Tako su došli od mene – objasnio je doktor Marko Majstorović, koji radi u Gorskoj službi  spasavanja, ima završene kurseve prve pomoći, ali i vozi motor.

(Dijaspora.news/Izvor: Blic)

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top