All for Joomla All for Webmasters
Duhovnost

VEČERAS JE NOĆ PUNOG MJESECA: Predskazanja su nažalost TRAGIČNA, čuvajte se UDESA narednih mjesec dana!

Večeras, devetog jula, očekuje nas pun Mjesec, a ta prirodna utiče na mnoge ljude! Naime, u danima punog Mjeseca, apsolutni kosmički elementi na Zemlji kao što su apsolutna Zemlja, apsolutna Voda i apsolutni Vazduh su privučeni ka Mjesecu, navodi astrolog Zoran Petrović Šumadinac.

Ovo stvara vrstu pojasa sa visokim pritiskom. U ovom procesu na fizičkom nivou, kada je voda privučena prema Mjesecu, gasoviti elementi vode (vodena para) uzdignu se iznad vode i uđu u suptilni pojas sa visokim pritiskom.  S obzirom na to da je dominantna forma negativnih energija gasovita, one su takođe uvučene u suptilni pojas.

Ovdje se one udružuju i uvećavaju snagu međusobno. Dakle, tokom ovih dana pojačano vrše uticaj na čovječanstvo. Rezultat toga je da uticaj duhova na čovječanstvo na fizičkom i mentalnom nivou mogu biti čak tri puta jači.

Faza punog Mjeseca ili kako drugačije se ova pojava naziva uštap, ovog mjeseca pada pod Rakom, gdje je takođe vlada planeta Mjesec. Kada se poklope pun Mjesec i horoskopski planeta Mjesec, jasno nam govori da period od punog mkeseca jula do punog mjeseca avgusta neće biti miran period.

Prirodni element Voda koja je ključna za ovu mjesečevu mijenu, nagovještava nam da će mlađe osobe na žalost umirati, ali i dosta saobraćajnih udesa možemo očekivati.

Voda po sebi simboliše suze i patnju, sa fokusom između dva meseca donosi smrt mlađe populacije i bol. Takođe tokom prve tri nedelje možemo očekivati veću konstantnu napetost, povišen pritisak kao i dešavanja u predjelu grudnog koša.

 

(Zoran Petrović Šumadinac/aura.ba)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top