All for Joomla All for Webmasters
Naša posla

VAPAJ OČAJNIH STANARA: Komšinica nas teroriše!

Stanari zgrade u Šejkinoj ulici u Beogrdu više od godinu dana strahuju od komšinice, koja, kako kažu, urla po cio dan i noć, skida se gola na terasi, gađa, prijeti nožem…

Prema riječima stanara, ova žena je navodno zavisnik od narkotika već 23 godine, zbog nje noćima ne spavaju, a danju nemaju mira od njenog vrištanja, lupanja i prijetnji po hodniku. Prije izvesnog vremena ova stanarka je pokušala da skoči s terase, u čemu ju je policija, nakon bezuspješnih pregovora, spriječila provaljivanjem u stan. Nakon toga odvedena je u psihijatrijsku ustanovu, iz koje je ubrzo puštena.

Stanarka I. V. kaže da su stanari konstantno u strahu da li će ih napasti i zaraziti bolestima koje ima, a očajni su jer se ništa ne preduzima.

– Prijeti nam noževima, urla, lupa nam na vrata, gađa nas čime stigne i prosipa metadon na sve strane, a ovdje ima djece. Ona ima 40 godina i izgleda kao leš, bukvalno se raspada, mučno je gledati je. Svi se plašimo da će nas inficirati, a ne mogu da je zatvore jer, do sada, nikog nije napala – rekla je I. V. za Kurir.

Reporteri Kurira nisu uspjeli da stupe u kontakt s „problematičnom“ komšinicom budući da je tokom našeg razgovora sa stanarima nismo zatekli u stanu.

Vratila se iz psihijatrijske ustanove
SLOBODNO SE KREĆE PO ZGRADI

Kako nam je I. V. još ispričala, nakon što je vraćena iz psihijatrijske ustanove sledećeg ponedeljka, teror se nastavio. Da zlo bude veće, otkako su joj provaljena vrata više se ne mogu zaključati i ona se slobodno kreće po zgradi.

Njena majka je zahtijevala da bude puštena i tvrdila da će se brinuti o njoj, ali, prema riječima I. V., ona nije u stanju da je pazi i često spava ispred vrata jer je ćerka tuče i izbacuje iz stana.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top