All for Joomla All for Webmasters
Srbija

“UZLETEO OD NULE I VRAĆA SE NA NULU” Šešelj: Ovo je tužan kraj Nikolićeve karijere

Uloga Tomislava Nikolića u celoj ovoj priči oko kandidature je epizodna. Zaista jedan tužan kraj političke karijere. Uzleteo je od nule i vraća se na nulu, rekao je lider SRS Vojislav Šešelj, komentarišući vesti o potencijalnoj Nikolićevoj kandidaturi za šefa države.

– Više od dve godine govorili smo o karakteru Nikolića, u javnosti iznosili kriminalne afere, od diplome, pa tako dalje. Ovim je pokazao da je spreman da svoju partiju, koju je on sam osnovao, žrtvuje zbog ličnih interesa – kaže Šešelj na konferenciji za novinare u sedištu stranke.

On navodi da SRS nema razloga da bude nezadovoljna, i da su i on i njegove stranačke kolege ubeđene da će se u drugom krugu borba voditi na relaciji Vučić-Šešelj.

– Sada, kada je jasno ko će biti kadnidati, na mom udaru je i Vučić, Nikolić, Janković, Jeremić… – rekao je Šešelj.

On navodi da Nikolić može, prema njegovom viđenju, da računa na tri-četiri odsto podrške, ne više od toga.

“Nikolić je toliko kompromitovan, da ne predstavlja opasnost”

– Čuli ste za njegov tajni susret sa Miroslavom Miškovićem u Čeneju, i svi znamo da i od ranije ima nekih namigivanja i kontakata, od američkog ambasadora Kajla Skota sinoć, pa sa šefom delegacije EU Majklom Davenportom – kaže Šešelj, istakavši da je Nikolić “toliko kompromitivan kandidat da ne predstavlja opasnost”.

Šef radikala je rekao da će njegova predsednička kampanja biti skromna, da SRS “kuburi sa parama”, i da ne može da se poredi sa Jeremićem “koji je do sada velike pare potrošio”, ali ni sa Vučićem “koji ima vlast”.

dijaspora.news/blic.ra

1 Comment

1 Comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top