All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

UBILI DETE: Niko neće da brani OČUHA MONSTRUMA, majka mrtva hladna rekla da je otac njenog nasmrt prebijenog deteta NEZNANI JUNAK!

Nerminu Šišiću (28), osumnjičenom da je na smrt pretukao svog 15-mesečnog pastorka Pavla, i detetovoj majci, Jeleni Jovović (34), tužilac Zoran Vučinić odredio je pritvor do 72 časa zbog opasnosti od bekstva.

Tužilac je kazao da zbog interesa istražnog postupka ne može da saopšti da li su osumnjičeni negirali krivicu, a da će istraga pokazatgi da li detetova majka, optužena za kršenje porodičnih obaveza, može da se dovede u vezu s ubistvom.

Početak jučerašnjeg saslušanja kasnio je jer osumnjičene, navodno, niko od advokata nije želio da brani.

Podsećamo, mali Pavle preminuo je u ponedeljak, 05. februara, od teških povreda koje je pretrpeo. Dete je ujutro dovezeno u Dečju bolnicu u Podgorici s vidljivim tragovima nasilja, saopštila je Uprava policije.

Dečakov očuh, Nermin Šišić, osumnjičen je da je nasmrt pretukao malog Pavla. Policija sumnja da je Šišić duže vremena fizički zlostavljao dete, a da je majka Jelena Jovović prelazila preko toga. Ona je juče rekla lekarima i policiji da je maleni navodno pao pre mesec dana i da je tada izlomio zube i zadobio modrice po glavi i telu.

To je izazvalo dodatnu sumnju kod istražitelja, kao i činjenica da uopšte nije bila potresena. Štaviše, na pitanje ko je otac deteta odgovorila je “neznani junak”. Sve ovo, a najviše povrede, za koje je ustanovljeno da nisu nastupile prilikom pada već da je u pitanju prebijanje, policajcima je bilo više nego dovoljno da privedu dečakovu majku i njenog partnera.

dijaspora.news//CdM

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top