All for Joomla All for Webmasters
Srbija

U požaru IZGORELE dve vikendice

bio na imanju porodice Krstić u pomoravskom selu Popovići, nadomak Kraljeva, nije bilo povređenih ali je pričinjena značajna materijalna šteta.

Vatrena stihija gotovo je potpuno uništila dve odvojene vikendice od po tridesetak kvadrata, udaljene po dijagonali oko 15 metara, kao i jedan manji pomoćni objekat. Požar je prijavio slučajni prolaznik, a uprkos brzoj reakciji vatrogasaca koji su intervenisali sa dva vozila, vikendice su izgorele gotovo do temelja, a u jednoj je čak eksplodirao i gas iz plinske boce.

– Kada sam stigao na plac na koji iz Kraljeva dolazim svakog jutra da bih nahranio živinu i obišao plastenike zatekao sam vatrogasce. Sumnjam da je požar podmetnut jer je nemoguće da vatra istovremeno zahvati odvojene i prilično udaljene objekte. Ništa ne mogu da tvrdim, ali i ranije sam imao problema sa pojedinim komšijama – kaže vlasnik Bratislav Krstić.

A, šta je uzrok požara, pod kojim okolnostima je on izbio i kolika je materijalna šteta biće poznato posle istrage koja je u toku.

Dijaspora.news/ Izvor novosti.rs
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top