All for Joomla All for Webmasters
Dijaspora

TUŽNE SCENE SA MEDITERANSKOG BISERA Tokom poplava MAJKA UMRLA dok je spasavala ćerku (7), sin (5) se vodi kao nestao (FOTO, VIDEO)

Španski spasioci i dalje tragaju za petogodišnjim dečakom i parom iz Nemačke koji se vode kao nestali u poplavama koje su na Majorki odnele najmanje 10 života.

Poslednja poznata informacija o Nemcima je da su telefonom kontaktirali prijatelja i rekli mu da su ostali zarobljeni u vozilu, izjavila je nemački konzul Sabine Lamers.

RTD_Majorka_novi_dramaticni_snimci_unsafe

Pripadnici civilne zaštite su saopštili da su juče pronašli telo dečakove majke. Majka je navodno uspela da izvuče sedmogodišnju ćerku iz automobila, ali ona i njen sin (5) nisu uspeli da izađu. Prema pisanju lokalnih medija, telo majke je pronađeno, dok se za njenim sinom i dalje traga.

Među žrtvama poplava je par iz Britanije, 80-godišnja Holanđanka i šestoro Španaca. Identitet još jedne osobe još nije utvrđen, prenela je agencija AP.

FOTO: TANJUG/AP

U najmanje tri grada juče su bile zatvorene škole, dok je na stotine ljudi evakuisano u sportske objekte i na lokalni hipodrom.

Poplave su uticale i na telefonske veze, uništena su dva mosta, a 11 puteva je zatvoreno.

Poslanici su jučerašnju sednicu započeli minutom ćutanja, navodi Rojters.

(dijaspora.news/tanjug)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top