All for Joomla All for Webmasters
Dijaspora

TURČIN OTEO TROJE DECE MAJCI: Pre ću zapaliti decu, nego da ih vratim Srpkinji!

Ejup Jundžu kaže da mu, uprkos odluci turskog suda, ne pada na pamet da Ajšu, Esmu i Tarika vrati u Srbiju.

Slavica Burmazović

Slavica Burmazović, Foto: D. Briza

Turčin Ejup Jundžu rekao je za Informer da će radije zapaliti svoju decu nego ih vratiti supruzi Slavici!

Podsetimo, Slavica Burmazović (38) je danima protestovala ispred Vlade Srbije pokušavajući da skrene pažnju vlasti na svoj problem.

– Radije ću zapaliti sve troje svoje dece, nego što ću ih vratiti bivšoj supruzi Slavici. Možda im je ona majka, ali ja sam im otac i to je u mojoj zemlji najvažnije. Zar mislite da će Turska uzeti decu svom državljaninu i dati ih nekoj tamo Srpkinji, rekao je Jundžu.

On je u avgustu prošle godine oteo troje dece Beograđanki Slavici Burmazović i na silu ih odveo u Tursku.

Sud u Ankari je naložio da deca budu vraćena majci, ali Jundžu (46) preti da će decu zapaliti pre nego da ih vrati u Beograd.

Ajšu nisam prodao, imao sam posao u Iranu

Jundžu kaže da je bio u Iranu, ali da nije prodao ćerku.

– Imao sam tamo neke poslove. Ajšu nisam prodao i ne znam odakle vam ta informacija. Sada sam sa decom u Turskoj, ipak je ovo njihova zemlja, kao i moja. Primirili smo se i čekamo šta će sud da odluči

On tvrdi da će Ajša (13), Esma (12) i Tarik (6) sigurno ostati kod njega, uprkos odluci turskog suda.

– Moja bivša supruga ne može da dobije našu decu i tačka. Prvo suđenje sam izgubio i žalba mi je odbijena, ali sam se ponovo žalio na ceo postupak. Sud je naredio da do donošenja odluke deca budu vraćena majci, ali meni ne pada na pamet da ih vratim. Ubeđen sam da ću na kraju pobediti i da će deca ostati ovde sa mnom. Ta žena je luda ako misli da će dizanjem galame i zvanjem medija uspeti nešto da uradi. Nije mene lako pobediti, kaže Ejup Jundžu.

Slavica Burmazović

Majka Slavica Burmazović, Foto: D. Briza

On tvrdi da će, ako ipak izgubi na sudu u Turskoj, uzeti pravdu u svoje ruke.

– Neću poštovati odluku suda, niti ću vratiti decu. Tako sam odlučio i to je kraj. Verujete mi da ću, ako bude trebalo, pre da zapalim i sebe i decu , nego da ih vratim njoj u Srbiju. Decu može da vidi kada god hoće zato što sam ja civilizovan čovek koji zna da je deci potrebna i majka. Ali da ih dobije, e to ne može nikada, kaže Jundžu.

Na pitanje da li se plaši da će ga uhapsiti turska policija zbog nepoštovanja odluke suda, on je rekao:

– Pustite me tih priča da nadležni organi ne mogu da nađu ni mene ni decu, pa me zbog toga ne hapse. Evo me u Turskoj, živim normalno sa decom i niko me ne goni. Aktivan sam i na telefonu i na društvenim mrežama. Da vlast želi da me uhapsi, to bi odavno uradila. Oni znaju gde sam. To što pričaju u vašoj zemlji je jedno, a šta rade je drugo, pa se ne bojim. Vi ste me našli bez problema, zar mislite da turska policija ne može da me nađe, zaključio je Jundžu.

Dijaspora.news Izvor Informer

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top