All for Joomla All for Webmasters
Srbija

Tuča na Terazijama: Sukob Vučićevih pristalica i protivnika u centru Beograda

Sukob je brzo prekinut, a među protivnicima budućeg predsednika u podzemnom prolazu našao se i predsednik Nove Zoran Živković koji je pokušao da smiri demonstrante

Pristalice Aleksandra Vučića i njegovi protivnici sukobili su se u podzemnom tunelu na Terazijama, pošto su obe grupe krenule ka Skupštini Srbije gde Vučić treba da položi zakletvu. U tunelu se u trnutku sukoba nalazio i predsednik Nove stranke Zoran Živković.

Obe grupe krenule su podzemnim prolazom od Hotela Moskva ka Skupštini Srbije. Posle razmene ružnih reči i povika “Vučiću lopove”, “Izdaja, izdaja” došlo je i do fizičkog sukoba dve grupe. Vučićeve pristalice uzvratile su uzvicima “mi smo većina, nismo izdajnici”.

Sukob je ubrzo prekinut, a među protivnicima budućeg predsednika u podzemnom prolazu našao se i predsednik Nove Zoran Živković koji je pokušao da smiri demonstrante.

Policijske snage raspoređene su na Terazijama, a policija je ranije pripadnike „Protesta protiv diktature“ zaustavila kod Bezistana i rekla im da ih neće pustiti da se približe Trgu Nikole Pašića i platou ispred Skupštine.

Reporterka N1 javlja da su prisutne i osobe u civilu koje sprečavaju demonstrante protiv Vučića da prođu dalje. Na pitanje novinara odakle su i koga predstavljaju, oni su odgurnuli novinarku Radija Beograd.

(Dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top