All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

Tramp je ponovo PONIZIO Melaniju pred CELIM SVETOM

Donald Tramp nije na glasu kao džentlmen. Manjak poštovanja i lepih manira predsednik SAD ponovo je prikazao danas tokom prve zvanične posete van Amerike. Na aerodromu u Rijadu Tramp je uradio identičnu stvar kao na inauguraciji 20. januara.

Tada je bez mnogo razmišljanja izašao iz automobila i okrenuo leđa svojoj supruzi da bi potrčao da se pozdravi sa Barakom Obamom. Melanija je izašla iz automobila sama, noseći u rukama poklon za Mišel Obamu.

 Dok se njen suprug pozdravljao sa odlazećim predsedničkim parom, nova prva dama stajala je iz njegovih leđa sa plavom “Tifani” kutijicom u rukama i čekala da se njen suprug pomeri ili bar primeti da je prisutna.
Gotovo identična situacija ponovila se u Rijadu. Izlazeći iz predsedničkog aviona, Tramp je mahnuo prisutnima i sišao niz stepenice da se pozdravi sa domaćinima. Melanija je ponovo ostala u drugom planu, iza njegovih, ali i iza leđa njihovih domaćina.
Dok se jedna tradicija očigledno nastavlja, druga se ruši. Mimo pravila kojih se većina gošći sa zapada pridržava prilikom zvaničnih poseta Saudijskoj Arabiji, Melanija nije nosila maramu. Čak ni haljinu, već crni kombinezon sa zlatnim kaišom.
To nije promaklo tviterašima, ali ni činjenica da je Ivanka, koja je u Rijad doputovala u sklopu zvanične delegacije predsednika SAD, naočigled svojih domaćina držala za ruku svog supruga.
(Dijaspora.news/blic.rs)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top