All for Joomla All for Webmasters
Srbija

TRAGIČAN KRAJ DVOGODIŠNJE POTRAGE Otac mislio da mu je sin u manastiru, a onda je ispražnjeno lokalno jezero i otkrivena je TUŽNA ISTINA

Telo Aleksandra Lazića (27) iz Azanje kod Smederevske Palanke pronađeno je dve godine od dana kada mu se izgubio svaki trag. Lazićev otac verovao se da je Aleksandar otišao u manastir i da će se vratiti kad bude bolje, međutim njegove nade su se srušile kada je u aprilu u Kudrečkom jezeru pronađeno telo, a tek pre nekoliko dana, DNK analiza je potvrdila da je pronađen upravo Aleksandar Lazić.

Priča o nestanku ovog mladića bila je jedna od najmisterioznijih u Srbiji i policija je dve godine istraživala šta se sa njim dogodilo.

Aleksandru se izgubio svaki trag 25. juna 2016. godine kada je oko 4.30 sati ujutru otišao u službu Urgentne medicine u palanačkom Domu zdravlja da se raspita o izradi umrlica za preminulu majku.

Sutradan su ispred Doma zdravlja pronađena njegova parkirana kola, otključana, sa ključem u bravi, dokumentima i telefonom.

– Nestao je bez traga – rekao je tada za “Blic” Aleksandrov otac, Predrag Lazić.

Kako je dodao policija je ubrzo pretražila obližnje jezero i čitavu opštinu, ali Aleksandra nisu pronašli.

Nesrećni otac drhtavim glasom ispričao je tada da veruje da je njegov sin živ i da je otišao u manastir zbog tuge za preminulom majkom.

– Ubeđen sam da je pitanje dana kada će se vratiti kući – rekao je nesrećni otac.

FOTO: FACEBOOK / PRIVATNA ARHIVA

On je dodao da je Aleksandar bio vredan i mladić za primer.

– On u sebi ne gaji mržnju, vredan je, radan i za primer. Samo želim da ga zagrlim i da se vrati svojoj kući – rekao je on.

Predragu ova želja nikada nije ostvarena, jer je početkom aprila pronađeno telo za koje se odmah posumnjalo da je nestali mladić.

Kudrečko jezero je početkom aprila ispražnjeno kako bi moglo da primi obilne padavine koje su tada najavljeno i tom prilikom pronađeno je telo muškarca.

Pronađeno telo nije bilo moguće identifikovati jer je u vodi provelo više od godinu ipo dana, međutim na osnovu visine i građe, posumnjalo se da je u pitanju Lazić.

Ostaci, tada još uvek nepoznatog muškarca, poslati su na DNK analizu koja je potrajala do pre nekoliko dana, kada je konačno potvrđeno da je pronađen Aleksandar.

Obdukcija je utvrdila i da na telu nema povreda, niti tragova koji bi ukazivali na nasilnu smrt, tako da je tužilac naložio da se ostaci predaju porodici.

Aleksandar Lazić, sahranjen je juče, gotovo tačno na drugu godišnjicu nestanka.

(dijaspora.news/blic.rs)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top