All for Joomla All for Webmasters
Dijaspora

TRAGEDIJA U Indoneziji poginuo mladić iz Podgorice: Otišao da radi, sada ga više nema

Pod­go­ri­ča­nin Igor Ivan­če­vić (31) po­gi­nuo je u sa­o­bra­ćaj­noj ne­sre­ći u In­do­ne­zi­ji, gdje se na­la­zio na pri­vre­me­nom ra­du. On je u In­do­ne­zi­ji bo­ra­vio po­sled­njih pet mje­se­ci, a stra­dao je u pe­tak, po­tvr­đe­no je „Da­nu”.

Ivan­če­vić je bio za­po­slen u pod­go­rič­kom „Vo­do­vo­du” kao je­dan od še­fo­va in­ka­sant­ske slu­žbe. Bio je i fud­bal­ski tre­ner mla­đih ka­te­go­ri­ja. Za so­bom je osta­vio su­pru­gu i kćer­ku. De­ta­lji ne­sre­će još uvi­jek ni­je­su po­zna­ti, kao ni ka­da će bi­ti do­pre­mljen u Cr­nu Go­ru.

Igor Ivančević je bio i igrač mini-fudbal ekipe Stari aerodrom. Ivančević je rođen 1986. godine u Podgorici. Jedan je od osnivača FK Stari aerodrom u kojem je bio pomoćni trener i asistent u radu sa mlađim kategorijama.
Iz Minilige saopštavaju da je popularni Pirga bio omiljen među svojim drugovima i bio je prepoznat kao velika drugarčina i hrabar momak.

-Svoju hrabrost i požrtvovanje je pokazivao mnogo puta, a mi ćemo izdvojiti situaciju kada je prilikom požara u hotelu u Plavu, rizikovao svoj život kako bi spasio mališane iz svoga kluba. Tom prilikom i zahvljajući njegovoj hrabrosti i požrtvovanju niko nije stradao, saopštili su iz Minilige.

(dijaspora.news/Dan)

Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top