All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

TRAGEDIJA: Krenuli na LJETOVANJE u Grčku, a ostali su bez svog Miloša (13)

Teška saobraćajna nesreća u Bugarskoj, u kojoj je nastradao trinaestogodišnji Miloš Makša iz Vrbasa, najvjerovatnije se dogodila jer je njegovom ocu pozlilo, pa je zbog toga prešao u drugu traku i zakucao se u automobil u kom je bila tročlana porodica, tvrde bugarski mediji.

U udesu koji se juče dogodio kod Sofije nastradao je Miloš, a povrijeđeni su njegov brat Marko (5), majka Dravka i otac Ištvan, koji ne znaju da im je sin stradao.

FOTO: SLAĐANA STOJANOVIĆ

Direktan sudar

– Svedoci su naveli da je vozaču „honde“ pozlilo i da je izgubio kontrolu nad vozilom. Na prednjem sjedištu, pored njega, sjedio je nesrećni tinejdžer. Nakon što su čuli buku, radnici iz obližnje fabrike su istrčali kako bi pomogli povrijeđenima i izvukli ih iz slupanih automobila – prenose mediji.

Automobil novosadskih tablica direktno se sudario sa džipom BMW, u kom se nalazila tročlana bugarska porodica.

– Roditelji nastradalog dječaka su teško povrijeđeni. S druge strane, vozač džipa ima brojne povrede, ali nije životno ugrožen – prenijeli su mediji.

Navodno, srpska porodica krenula je na ljetovanje u Grčku, kada su doživjeli tešku nesreću.

– U posjetu povrijeđenima je otišao naš konzul u Bugarskoj. Odmah po pojavljivanju informacije da su srpski državljani učestvovali u nesreći, ekipa iz ambasade je otišla na teren. Navodno, roditelji nastradalog dječaka su u lošem stanju i nije im saopšteno da je Miloš preminuo – kaže naš izvor upućen u slučaj.

Šok u firmi

Ištvan je zaposlen u jednoj privatnoj firmi u Beočinu i krenuo je sa porodicom službenim automobilom na godišnji odmor u Grčku.

 – Ištvan radi kod nas kao komercijalista za Srbiju. On je jedan od izuzetno vrijednih i odanih radnika. Najbolji komercijalista. Kada je uzeo godišnji odmor, pitao nas je da li može da dobije automobil koji je inače dužio kako bi sa ženom i sinovima otišao na odmor u Grčku. Naravno da smo mu odmah odobrili, jer takav radnik zaslužuje sve. Najstariji sin Mihajlo, koji ima 18 godina, ostao je kući, a oni su krenuli i eto šta se desilo. Ovo je strašno. Spremamo se da idemo sa jednom rođakom u Bugarsku. Prevelika je tuga. Ne znam šta bih rekao – kaže jedan od radnika ove firme.

Nisu životno ugroženi

MALI MARKO UGRUVAN

Kako nezvanično saznajemo, zdravstveno stanje Dravke i Ištvana će se pratiti još 48 sati.

– Oni nisu životno ugroženi, što je najvažnije, a u Bugarskoj su dobili najbolju njegu. Maleni Marko je, na svu sreću, prošao bez povreda, samo je malo ugruvan. Navodno, po njega stiže rođaka iz Srbije, a do tada će mu društvo praviti jedan od radnika ambasade – ispričao je naš sagovornik.

(Dijaspora.news/Kurir / J. Ivić – S. Stojanović/volimpodgoricu.me)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top