All for Joomla All for Webmasters
Hrvatska

Tomislav ima 23 godine, a izgleda kao dečak: Gledaju ga čudno na ulici, kada pita za alkohol i cigarete slede – šok i neverica (FOTO) (VIDEO)

Šok i neverica! – tako kroz smeh govori Tomislav da reaguju prodavačice na kiosku kada zatraži cigarete ili konobari u kafiću, dok naručuje pivo

Tomislav Jurčec (23) mladić zaraznog osmeha, zarobljen je u telu deteta. Razlog zbog kojeg ovaj mladić izgleda poput učenika osnovne škole je njegova hipofiza, žlezda koja nadzire i upravlja radom većine žlezda u telu.

Šok i neverica! – tako kroz smeh govori Tomislav da reaguju prodavačice na kiosku kada zatraži cigarete ili konobari u kafiću, dok naručuje pivo.

Ali ono što je u njegovom životu moglo postati najveći teret, on je okrenuo u nešto pozitivno, piše provjereno.dnevnik.hr.

– Dok će drugi ljudi biti oženjeni, imati decu, brinuti se oko bračnog života, ja ću onda tek tada biti u nekakvom svom potpunom potencijalu, što se tiče takvih stvari – govori Tomislav.

Karlo i Zvonimir su prijatelji sa kojima se druži već gotovo celu deceniju. Kada su ga upoznali, nisu verovali koliko ima godina. Kasnije su se, kažu, navikli i sada ga već gledaju kao vršnjaka, što nije situacija sa drugima.

– Ako pijemo ili tako nešto, pogotovo čudno gledaju konobara: “Kako si mogao dati detetu alkohol?” Tačno se vidi u dušu šta misli – kaže njegov prijatelj Zvonimir.

Tomislav je svestan da izgleda mnogo mlađe. Svakodnevne situacije na to ga podsećaju. Na primer, kada na kiosku kupuje cigarete.

– Meni je to jako smešno. Ja to volim nazvati – šok i neverica! Ja fino dignem glavu, nasmešim se, dam ličnu kartu i sledeća situacija bude: evo cigarete, hvala vam i doviđenja! – kaže on kroz smeh.

Već dve godine Tomislav ima stalni posao u tehničkoj podršci jedne firme. Ipak, najveće zadovoljstvo u njegov život donosi – gluma.

Pre 10 godina, sasvim je slučajno zalutao na pozorišnu predstavu koja mu je potpuno promenila život. Upoznao je reditelja Borisa Bakala koji mu je ubrzo postao prijatelj i mentor, piše provjereno.dnevnik.hr.

– Tomi je jako poduzetan, preuzima inicijativu. Mi smo jedan dan imali gomilu publike i falilo nam je glumaca. I kako su to priče koje se pričaju jedan na jedan, Tomi je rekao da će pomoći. Nije imao ni pripremu, on je bio u tom trenutku neki naš asistent i prijatelj. I sad mi smo u očaju rekli da želimo. I on je uzeo tu osobu i odveo je! Osoba je posle rekla da je bila u Njujorku. Pitao sam Tomija je li bio tamo pa je rekao da nije, ali da je bilo fenomenalno – rekao je on.

Izgled dečaka doneo mu je i ulogu u megapopularnoj seriji Igra prestola.

(Dijaspora.news/telegraf.rs)

Pogledajte prilog:

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top