All for Joomla All for Webmasters
Naša posla

Svečano otvorena ŠKOLSKA OGRADA, a govori koje su čelnici održali će vas NASMEJATI

“Danas je u našoj školi održana ceremonija svečanog otvaranja školske ograde”, počinje izveštaj na sajtu Srednje stručne škole “Vasa Pelagić” u Kovinu sa ceremonije, koju je svojim prisustvom i svečanim presecanjem vrpce uveličala i predsednica kovinske opštine Sanja Petrović.

 – Više od pola veka škola se nosila sa problemom neograđenog prostora. Mnogi su, ono što su učenici svojim radom stvarali, skrnavili ne osvrćući se na štetu za sobom. Danas, zahvaljujući čelnicima opštine, povećana je bezbednost učenika, a ovaj zeleni prostor može sa ponosom nositi status zaštićenog botaničkog dobra u kojem će pored vas uživati i svi drugi dobronamerni gosti – istakla je Jelica Stokanić, član Školskog odbora i Saveta roditelja.

Foto: OŠ “Vasa Pelagić” / Promo

Ona se zahvalila i predsednici opštine, koja je, kako je kazala, “sa rukovodstvom opštine ponovo prepoznala prave vrednosti naše lokalne zajednice i u vreme kada su finansijske mogućnosti oskudne, obezbedila sredstva za realizaciju ovog kapitalnog projekta”.

Foto: OŠ “Vasa Pelagić” / Promo

Posle nekoliko govornika, na red je došao i Igor Trišić, direktor škole.

– Dva osećaja prisutna kod svih nas – ponos što smo i mi ovih dana bili kovinski graditelji i sreća što smo deo lokalnog napretka o kojem čitamo i slušamo u mnogim medijima – kazao je Trišić i još jednom se zahvalio “članovima opštinskog rukovodstva i predsednici opštine na neizmernoj podršci koja nam je ukazana po ko zna koji put”.

Foto: OŠ “Vasa Pelagić” / Promo

Prisutnima se, na koncu, neposredno pred svečani čin presecanja vrpce, obratila i predsednica kovinske opštine Sanja Petrović, koja je istakla značaj ulaganja u lokalnu infrastrukturu.

dijaspora.news/blic

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top