All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

SUZE I KRV NA GRANICI BiH I HRVATSKE: Migranti probili policijski kordon, ima povređenih! HELIKOPTER NADLEĆE PRELAZ! Kod Bihaća satima BLOKIRANI u vozu! (VIDEO)

Na graničnom prelazu Maljevac došlo je do naguravanja između migranata i policije. U grupi migranata koji su probili policijski kordon ima i povređenih.

Na graničnom prelazu trenutno su najviše ugroženi deca i mladi. Prema poslednjim informacijama, deca su gladna i iznemogla, dok odrasli pokušavaju ponovo da probiju policijski kordon. U grupi ima i povređenih migranata. Prisutni migranti traže pomoć.

Na graničnom prelazu situacija je napeta i menja se iz minute u minutu.

Migranti gube strpljenje. Između policije i pojedinaca ponovo je došlo do naguravanja.

Policija je juče stotine migranata s decom zaustavila 200 metara od granice s Hrvatskom, jer su na silu pokušali da pređu ovaj granični prelaz.

Prema poslednjim informacijama helikopter hrvatske policije nadleće granicu.

Prema posljednjim informacijama, migranti su probili policijski kordon i uputili se prema hrvatskim graničnim policajcima i graničnom prelazu.

Oko 100 migranata zarobljeno je u vozu u Bihaću, jer im policija ne dozvoljava da izađu na železničku stanicu.

Bihać: Migranti satima blokirani u vozu

Voz sa oko stotinu migranata u Bihać je stigao nešto iza ponoći iz Sarajeva i još uvek se nalazi na železničkoj stanici Bihać.

Kako se navodi, trenutno je u toku sastanak operativne grupe za nadzor nad migrantskom krizom, zbog čega će više informacija o postupanju sa migrantima biti naknadno poznato.

FOTO: PRINTSCREEN/ YOUTUBE

U utorak su se ministar bezbednosti BIH Dragan Mektić i Vlada Unsko sanskog kantona dogovorili da se migranti izmeste iz urbanih delova kantona.

(dijaspora.news/avaz.ba)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top