All for Joomla All for Webmasters
Srbija

SUKOB ZBOG DEVOJKE Na svadbi sina Vojina Đorđevića izbila tuča, troje ljudi povređeno

Na svadbi sina bisnismena Vojina Đorđevića, koja je održana prošlog vikenda na Paliću, pred kraj slavlja dogodila se tuča u kojoj su tri osobe povređene.

Kako „Blic“ saznaje, venčanje Đorđevićevog sina Đorđa i njegove izabranice Jelene, održano je na privatnom porodičnom imanju, a zatim je veselje nastavljeno u poznatoj vinariji na Paliću čiji je vlasnik popolarni pevač Zvonko Bogdan. Posle ponoći došlo je do sukoba između gostiju, a kako jedan od zvanica tvrdi, u tuči je učestvovao deo rodbine i gostiju sa mladoženjine strane.

 – Nastao je metež, a zatim je došlo do tuče ispred restorana. Najgore je prošao gost iz Vrnjačke Banje, inače stariji muškarac kome je neko zadao jak udarac u lice. Tu je bilo mladoženjino društvo i rodbina. Hitna pomoć nije dolazila, ali znam da su njih troje završili u bolnici – kaže za „Blic“ jedan od gostiju.

Sagovornik „Blica“ kaže da je video troje policijskih kola i da su policajci razgovarali sa pojedinim gostima.

– Ne znam tačno, ali pričaju da je uzrok sukoba bila jedna od mlađih gošći, devojka, koja je navodno flertovala. Najgore su prošli oni koji su hteli da razdvoje zavađene, ali je na kraju, ipak, sve dobro završilo. Na tu svadbu, čak ni ovaj incident ne može da baci senku, verujte. Sve je bilo na svetskom nivou – tvrdi gost.

Ana Bekuta je pevala na venčanju

Foto: PromoAna Bekuta je pevala na venčanju

Među gostima, osim iz Srbije, bilo je puno stranaca, čak i jedan šeik, biznismeni iz Francuske i Singapura, a goste su pesmom uveseljavali Ana Bekuta, Jelena Tomašević, Biljana Sečivanović, Daria Stanojević i drugi poznati pevači.

– Nema tu šta puno da se kaže, osim da je pijana mladež nezrelo postupila. Sve se brzo i dobro završilo i najvažnije je da su svi dobro. Mnogi nisu ni primetili da je bilo tuče. Razgovarao sam sa strancima, koji su bili na svadbi i rekli su mi da su se odlično proveli i da je sve bilo kako dolikuje. I to na visokom nivou. I za mene je to svadba za pamćenje, vrhunsko slavlje i zato šteta što se baca senka na sav trud roditelja – zaključuje sagovornik „Blica“.

dijaspora.news/blic.rs

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top