All for Joomla All for Webmasters
Ljudi

Stravično pismo stiglo roditeljima nestale devojčice: “Barbaru su omamili, zlostavljali i bacili sa mosta!”

Prošle su tri nedelje od petka 25. novembra, kada je oko 22 sata sa senćanskog mosta na Tisi pala u hladnu reku Barbara Vitez (15) učenica prvog razreda Ekonomsko trgovinske škole iz ovog grada.

Kako vreme odmiče, roditelji Barbare sve više sumnjaju da je u pitanju bio nesretni slučaj i da se njihova ćerka, koja je na mostu bila sa nekolicinom drugara, okliznula i pala. Sumnje produbljuje anonimno pismo koje je stiglo na adresu Barbarinih roditelja.

Otac Barbare Endre Vitez

Foto: N. Kolundžija / RAS SrbijaOtac Barbare Endre Vitez

– Čim smo pismo dobili, pročitali smo ga i odneli u policiju, ali povratnu informaciju o onome što je navedeno u njemu, još nismo dobili – kaže otac Barbarin Endre Vitez.

Otac priča da je Barbara te večeri otišla sa drugaricama i drugarima na rođendan u piceriju “Jail” u Senti.

Prema nezvaničnim rezultatima istrage, iz picerije je izašla oko 22 sata i otišla sa drugarima na most.

– Barbara se grozila alkoholičara, nikada nije pila niti pušila. Nije nam jasno zbog čega je napustila rođendan i uputila se na most, a plašila se visine, pa čak ni na tavan nije smela da se popne. U anonimnom pismu piše da su joj na rođendanskoj proslavi sipali u koka kolu omamljujuće sredstvo, da su je posle toga odveli na most, gde su je zlostavljali i gurnuli u reku – govori Endre Vitez.

Majka Melinda: Radovala se Božiću i Novoj godini

Majka Melinda i otac Endre Vitez sa slikom ćerke

Foto: N. Kolundžija / RAS SrbijaMajka Melinda i otac Endre Vitez sa slikom ćerke

Majka Melinda kroz suze poručuje da joj majčinski instinkt govori da je Barbara živa i da je negde sakrivena, jer ni nakon toliko vremena telo u reci nije pronađeno.

– Barbara se silno radovala Božiću i Novoj godini. Hteli smo da joj kupimo novu jelku i smart televizor – kaže kroz suze Melinda.

Dijaspora.news Izvor blic.rs

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top