All for Joomla All for Webmasters
hronika

STRAŠNE PRETNJE PORODICI ZBOG 800 KG KOKAINA! Ceo Šid u strahu, crni audi kruži oko kuće Đankovića, kapija im obijena…

Vođe kriminalne grupe, čiji su članovi pohapšeni u akciji u kojoj je na jedrilici kod Azorskih ostrva zaplenjeno 800 kilograma kokaina, pokušavaju da zastraše porodicu oca i sina iz Šida

Vođe kriminalne grupe, čiji su članovi pohapšeni u međunarodnoj akciji u kojoj je na jedrilici kod Azorskih ostrva zaplenjeno 800 kilograma kokaina, pokušavaju da zastraše porodicu oca i sina kojima su lisice stavljene u Šidu!

Kako saznajemo, policija je obaveštena da je u noći između utorka i srede obijena kapija kuće Dragana (39) i njegovog oca Mirka Đankovića (66), u kojoj je ostala samo Draganova majka, a Mirkova supruga Anđelija.

 

Sumnjivo

Izvor iz istrage kaže da je sumnjivo to što ništa nije odneto i da se proveravaju sumnje da neko uhapšenima pokušava da pošalje poruku da drže jezik za zubima. On objašnjava da se Dragan na saslušanju zasad branio ćutanjem, dok je njegov otac tvrdio da ne zna ništa o kokainu, ali su obojica zadržana u pritvoru.

– Obijanje kapije nije prvi incident koji se dogodio oko kuće Đankovića otkako su Dragan i Mirko uhapšeni. Naime, dan posle hapšenja primećeno je crno vozilo koje kruži oko kuće u Šidu. Reč je o „audiju“ sa zatamnjenim staklima, koji je u utorak čak četiri puta u roku od sat vremena prošao pored kuće – otkriva sagovornik.

Da je moguće da onaj ko je ostao bez tovara droge uhapšenima pokušava da preko najbližih pošalje poruku, za Kurir je potvrdio i Marko Nicović, član borda direktora međunarodne policije za borbu protiv narkomanije.

 

 

– Glave su padale i zbog manjih zaplena, a kamoli zbog 800 kilograma. Neko uvek plati zbog gubitka droge, tako će biti i sada. Kada samo pogledate koliko ljudi je ubijeno nakon nestanka 300 kg kokaina u Valensiji 2014, kada se crnogorski klan pocepao na škaljarski i kavački, možemo samo da pretpostavimo kakav će rat sada početi u podzemlju – rekao je on i dodao da nije slučajno što auto kruži oko kuće, niti što je kapija obijena.

Osim oca i sina, na jahti u Atlantskom okeanu uhapšeni su i Draganov prijatelj Vladislav Funštajn (44), kao i Meksikanac Emanuel Kuevas (24) i Rus Sergej Rašohin (48).

Sama u kući

Anđelija Đanković potvrdila je da je kuća u kojoj je ostala sama obijena.

– Bojim se! Ne znam šta će se desiti! Preksinoć je pas oko dva sata ujutru lajao jako i čudno. Nisam smela da pogledam kroz prozor. Kada je svanulo, izašla sam i videla da nam je neko obio kapiju – rekla je Anđelija i dodala:

 

 

– Pokušali su da otvore i Draganov auto, koji se nalazi ispred dvorišta. Našla sam neki magnet, napravu za obijanje – kaže ona vidno uznemirena i dodaje da je o svemu odmah obavestila policiju.

Ruta
NABAVILI DROGU OD KARTELA U MEKSIKU

Istražitelji koji su učestvovali u velikoj međunarodnoj akciji rekonstruisali su rutu kretanja jedrilice i utvrdili da je kokain visoke čistoće najverovatnije kupljen od meksičkog kartela, bliskog jednom od najvećih bosova El Čapu.

– Sumnja se da je droga ukrcana na zapadnoj obali Meksika. Preko Panamskog kanala jedrilica je krenula ka Kanarskim ostrvima, gde je najverovatnije trebalo da bude izvršen pretovar – otkrili su izvori iz istrage.

Unuka uhapšenog
NEMAMO PARA, ČISTIM STANOVE!

Tamara, unuka uhapšenog Mirka i sestričina osumnjičenog Dragana, tvrdi za Kurir da oni nemaju novca i da je šokirana optužbama na račun dede i ujaka.

– Neverovatno! Šokirana sam za šta sve optužuju moju porodicu! Mi smo jedna sasvim normalna, skromna i poštena porodica. Zašto bih ja išla u Nemačku i crnčila da moja porodica ima toliko para i da se bavimo drogom?! Čistim stanove! – rekla je Tamara.

 

 

Dijaspora.news/(B. Travica – J. Spasić / Foto:Nemanja Nikolić ,Facebook ,Privatna Arhiva)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top