All for Joomla All for Webmasters
Ljudi

Šta Trampov potpis govori o njegovom karakteru: Iznenadićete se!

“Njegov potpis odaje divlju narav, dinamičnost, hrabrost i neustrašivost. Gladan je moći, odlučan je i tvrdoglav”, kaže Trejsi Trusel sa Britanskog instituta grafologa

Pobedom na nedavno održanim predsedničkim izborima, Donald Tramp postao je jedna od najmoćnijih ličnosti na svetu. Samim tim kontroverzni političar u vlasništvu je jednog od “najsnažnijih” potpisa, za koje stručnjaci tvrde da nam mogu otkriti mnogo toga.

Trejsi Trusel iz Britanskog instituta grafologa analizirala je šta potpis čoveka koji će u januaru i službeno ući u Belu kuću govori o njegovom karakteru.

 “Njegov potpis odaje divlju narav, dinamičnost, hrabrost i neustrašivost. Gladan je moći, odlučan je i tvrdoglav”, kaže Trusel.

Ona tvrdi da stil Trampovog potpisa ukazuje na to da on ima i zaštitničku narav, pogotovo kada je reč o njegovoj porodici.

Iz ovog potpisa se, bar prema Trejsi Trusel, vidi da Trump ne voli da bude onaj koji sluša, već da se radi o osobi koja je “nesumnjivo težak pregovarač”.

“Gospodin Tramp je izrazito sme, što je naročito vidljivo u njegovim dosadašnjim političkim nastupima. U to bih ubrojala njegove najave o gradnji zida između SAD i Meksika, uvođenju zabrane ulaska muslimanima u SAD, te izjavu kako bi Hilari Klinton mogla da završi u zatvoru”, kaže Trusel.

Ona ističe i da visoka i dugačka slova u Trampovom potpisu ukazuju na to da on “i nije baš toliko nefleksibilan kao što to ljudi misle”.

“Svet će morati da pričeka da se u to i uveri”, poručila je Trusel.

Izvor: Indipendrnt

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

To Top