All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

“Srpski veterani sa Kosova su mi pomogli u bekstvu iz crnogorskog zatvora”: Ruski hevi metalac ispričao neverovatnu priču

 

Pobegao sam iz CG u Italiju, a u tome su mi pomogli turska mafija i srpski veterani rata na Kosovu – dodao je on na Fejsbuku i zahvalio se na asistenciji Rusima u Albaniji, Italiji, Srbiji i Hrvatskoj

Crnogorske vlasti odbacile su tvrdnje sa društvenih mreža da je Sergej Pauk Troicki, ruski kontroverzni frontmen hevi metal grupe, pobegao iz pritvora u blizini Podgorice.

Iz Ministarstva pravde Crne Gore negirali su ove navode.

Sva nagađanja su počela kada je Troicki na svom Fejsbuk profilu 6. marta napisao da je pobegao iz “tajanstvenog, podzemnog zatvora” u Crnoj Gori.

– Pobegao sam iz Crne Gore u Italiju, a u tome su mi pomogli turska mafija i srpski veterani rata na Kosovu – dodao je on i zahvalio se na asistenciji Rusima u Albaniji, Italiji, Srbiji i Hrvatskoj.

Njegova supruga je takođe potvrdila navode o begu za rusku agenciju RIA Novosti.

Da podsetimo, Troicki je uhapšen zbog izazivanja požara 3. septembra 2016. godine u kući svojih domaćina u Sutomoru. Iste noći, Troicki je krenuo vozom u Beograd, ali ga je policija tom prilikom privela i smestila u istražni zatvor.

(Dijaspora.news/Telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top