All for Joomla All for Webmasters
Biznis

Srpski poslovni klub “Privrednik” donirao sredstva SANU

U godini kada Srpska akademija nauka i umetnosti obeležava 175 godina svoga postojanja, Srpski poslovni Klub ‘Privrednik’ je opredelio svoje aktivnosti na saradnju sa ovom institucijom, sa ciljem povezivanja privrede i naucno-istraživacke zajednice.

Verujući da ovakav partnerski odnos može da dovede do podizanja konkurentnosti srpske privrede i inovacione kulture društva, Klub je donirao 2,420,090.24 dinara Srpskoj akadmiji nauka i umetnosti.

“Srpski poslovni klub ‘Privrednik’ pružio je podršku sprovođenju aktivnosti i projektima Srpske akademije nauka i umetnosti kako bismo poslali jasnu poruku da privreda i nauka moraju da sarađuju, ne samo da bi se uskladila ponuda i tražnja na tržištu rada, već i da bi se podržale inovacije koje mogu da imaju proizvodni i izvozni karakter. Želimo da svojim doprinosom uvežemo najbolje studente, akademike i profesore sa privredom i realnim sektorom, kao i da omogućimo primenu njihovog znanja u praksi“, izjavio je Miodrag Kostić, predsednik poslovnog kluba ‘Privrednik’ i kompanije MK Group.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top