All for Joomla All for Webmasters
Dijaspora

Srbin heroj Nemačke: Manijak krenuo da kolje ljude, a onda ga je Milovan PATOSIRAO!

– Kada sam stao ispred njega, nije mu bilo sve jedno – prepričao je Milovan dramu

Naše gore list, Milovan Bogunović (45) sa trenutnim boravištem u nemačkom gradu Red Videnbruk, postao je heroj cele nacije kada je u ponedeljak golim rukama savladao pomahnitalog napadača u zgradi katastra

Naime, mladić je krenuo u krvavi pokolj nožem, a Srbin ga je u tome sprečio.

– Čekao sam u redu na šalteru, kada je muk i tišinu je prekinuo vrisak. Odmah sam otrčao u tom pravcu i kod jedne kancelarije video čoveka kravave glave kako leži na podu. Samo sam ga odgurnuo i ušao u prostoriju, gde me je dočekao rastrojen mladić sa krvavim rukama u kojima je bio nož – ispričao je on za Informer i dodao da je pored napada ležao čovek sa ranom u stomaku.

Kako kaže Bogunović, koji ima 120 kilograma i visinu od gotovo 1.90 m, on je odmah stao ispred nasilnika u želji da ga spreči da dokrajči svoju žrtvu.

Kada sam stao ispred njega, nije mu bilo sve jedno! Ponavljao sam mu da ostavi nož i da će ga policija ubiti ako ga zetekne sa oružjem, ali je on samo nepomično gledao u zemlju. Iskoristio sam to da izguram ranjene ljude napolje kako ne bi iskrvarili, jer je jedan čovek baš bio u kritičnom stanju – priseća se on i naglašava da je uspeo da razoruža napadača tako što ga, nakon što je počeo da viče, vratima udario i onesposobio.

Tu ga je zaključao, a zatim rukama držao vrata do dolaska policije kako ovaj ne bi pobegao.

Na kraju je Milovan istakao da se nije plašio, i da bi to ponovo uradio.

– Znaš i sam, takvi smo ti mi Srbi Krajišnici – zaključio je Milovan.

(Dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top