All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

Sramota srpskih turista u Grčkoj: Uništili krevete i posteljinu u apartmanima, besni jer nemaju WiFi?! (FOTO)

Na društvenim mrežama pojavile su se slike sramote

Nezadovoljni zbog internet konekcije u letovalištu u kojem su boravili na nedavnom letovanju u Grčkoj, srpski turisti su rešili da se “osvete” vlasnicima vila. Međutim, način koji su izabrali nije nimalo pristojan, ako to osveta uopšte može i biti.

Naši turisti do sad su se, uglavnom, žalili na loš smeštaj, njegovu opremljenost, udaljenost apartmana od plaže. A ovog puta grupa Srba zamerila je domaćinima loš internet. Nije, ipak, sve ostalo samo na žalbi.

 

Na društvenim mrežama pojavile su se slike sramotne osvete. Naši turisti su bili toliko besni da su kompletan nameštaj u apartmanu ispolivali maslinovima uljem.

 

Stradali” su kreveti, jastuci, posteljina, pa čak i fioke, što se može videti i u priloženim fotografijama ja jednoj od Fejsbuk grupa namenjenih srpskim turistima koji letuju u Grčkoj.

Korisnici društvenih mreža osudili su ovakav postupak i u svojim komentarima napisali da je poznato da se retko gde u privatnom smeštaju u grčkim letovalištima može “uhvatiti” dobra internet konekcija, pa su preporučuli odlazak u obližnje kafiće ili hotele.

Opcija svakako ne treba da bude uništavanje imovine.

(Dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top