All for Joomla All for Webmasters
Ljudi

SRAMOTA ME JE ŠTO DIJELIMO ISTO PREZIME! Sestra se odrekla političara koji je napao Srđana Todorovića poslije smrti sina! (FOTO)

Političar Andrej Fajgelj juče je je na Tviteru prokomentarisao tragediju koja je pogodila glumca Srđana Todorovića, pa je napisao:

– Jednom našem glumcu umrla je beba. Medicina nema objašnjenje. Taj isti glumac je silovao bebu na filmskom platnu. Svoje užasne grijehe zovemo slobodama, pravima, mislimo da nikada neće doći na naplatu. A kad stradamo, pitamo “Bože, zašto” – napisao je Fajgelj.

Međutim, “ispravio” se pojasnio šta je htio da kaže:

– Ispravka, nije taj glumac silovao bebu u “Srpskom filmu”. To je uradio neki drugi, a on je silovao i ubio svog šestogodišnjeg sina. Strahota, i tada, i sada. Ima li veze, i on možda razmišlja. Djetetu želim nebesko naselje, glumcu pokajanje i utjehu, nama da se sjetimo pravde – napisao je nesuđeni kandidat za predsjednika.

.

 Исправка, није тај глумац силовао бебу у “Српском филму”. То је урадио неки други, а он је силовао и убио свог шестогодишњег сина. Страхота, и тада, и сада. Има ли везе, и он можда размишља. Детету желим небеско насеље, глумцу покајање и утеху, нама да се сетимо правде. https://twitter.com/FlixFling/status/494247334033625089 
 Da si majmune bolesni gledao taj film, video bi da je taj isti glumac koji je ostao bez sina jedinca, zgrožen izašao sa scene o kojoj pričaš
 Ipak, on nije jedini….

U komentarima ispod njegovog tvita Milica Fajgelj napisala je: 

– Mnogo me je sramota što dijelimo isto prezime!

FOTO: PRINTSCREEN/TWITTER

Osim nje, mnogi su ga izvređali, nazivavši ga maloumnikom i bolesnikom…

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top