All for Joomla All for Webmasters
Heroji zajednice

Šokantna fotografija sa ovogodišnjeg bogojavljenskog plivanja! (FOTO)

Ovogodišnje plivanje za bogajavljenski krst obeležila je i fotografija bebe koju, obučenu samo u bodić na temperaturi oko nule, u naručju drži otac u ledenoj Savi.

 Reč je o Jovanu Jankoviću, starom devet meseci čiji muški deo porodice već tradicionalno učestvuje u ovoj manifestaciji – braća Ivan (12), Aleksandar (17) i otac Branko (42).
Jovana, obučenog samo u bodiću i kapici, nisu pokvasili, ali se, svejedno, rasplakao, da li zbog hladnoće ili velike gužve i buke…
Ivan Jankovic, brat bebe, najmlađi je učesnik ovogodišnjeg plivanja za časni krst u Šapcu

Foto: Sanja Bečejić / RAS SrbijaIvan Jankovic, brat bebe, najmlađi je učesnik ovogodišnjeg plivanja za časni krst u Šapcu

Ivan, brat bebe Jovana, i prošle godine je učestvovao u trci za bogojavljanski krst u Šapcu. Priznaje da mu je hladno, ali i da je ponosan na sebe i porodicu.

– Jeste hladno, ali nije toliko strašno. Drago mi je da sam učestvovao i ove godine i nadam se da ću nastaviti i narednih – poručio je Ivan.

Njegova starija braća momački su izdržala nisku temperaturu vode. Rekom su plutale sante leda, a temperatura vazduha bila je oko nule, uz sneg koji je padao.

Okupljeni Šapčani čestitali su hrabrom Ivanu.

Dijaspora.news/blic.rs

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

To Top