All for Joomla All for Webmasters
Srbija

Slobodan Ristić PRETUKAO ženu (19) i bebu pa ih zaključao i to zbog OKRNJENE PLOČICE

Slobodan Ristić iz Bele Crkve uhapšen je zbog sumnje da je pretukao svoju nevenčanu suprugu Andrijanu Lukić (19) i njihovu 11-mesečnu ćerkicu A. R.

Pošto je u četvrtak pretukao ženu i udario dete, Ristić ih je zaključao u sobi porodične kuće. Mada pretučena i uplašena, Andrijana je uspela da uključi mobilni telefon, pa ju je majka Lepojka Lukić, koja živi u Banatskoj Palanci, pozvala.

 Odmah je alarmirana policija, pa je patrola brzo stigla da pomogne nesrećnoj ženi i detetu. Andrijana i njena ćerka su odmah odvezene u Dom zdravlja u Beloj Crkvi, gde su im konstatovane lake povrede. Beba ima ogrebotinu na vratu i udarac u glavu, zbog čega je majci rečeno da je drži pod nadzorom. Lekari su konstatovali da Andrijana, pored svežih ozleda, ima i ožiljke od ranijih povreda koje joj je, kako je navela, naneo suprug Slobodan. Andrijana je juče posle podne dala izjavu u policiji u Beloj Crkvi. U izjavi za “Blic” ona kaže da je svađa između nje u muža izbila jer je slučajno oštetila pločicu u kuhinji.

– Lupala sam meso za ručak i okrnjila pločicu. Slobodan je ušao u kuhinju i počeo da me tuče. Pesnicama me je udarao i šutirao. Nije se obazirao ni na to što sam držala dete u naručju. Nije gledao da li tuče mene ili dete. Ćutala sam, trpela udarce i plakala. Moje plakanje je čuo njegov otac, koji je ušao u sobu, ali ga je Sloba izbacio i nastavio da me tuče – priča Andrijana.

ŽRTVA MONSTRUMA IZ BELE CRKVE Pesnicama tukao suprugu dok je u naručju držala bebu: “Nije gledao da li udara dete ili mene”

Slobodan Ristić (25) iz Bele Crkve uhapšen je zbog sumnje da je u četvrtak pretukao svoju nevenčanu suprugu Andrijanu Lukić (19) i njihovu 11-mesečnu ćerkicu A.R., nakon čega ih je zaključao u jednoj sobi svoje porodične kuće

Kada je završio sa batinanjem, Slobodan je ženu i dete zaključao u sobu na spratu i pojačao muziku na televizoru da ne bi čuli plač Andrijane i deteta. Međutim, zaboravio je svoj mobilni telefon, pa je Andrijana iskoristila momenat da ga uključi, a već sledećeg momenta pozvala je njena majka.

– Zamolila sam majku da što pre dođe po nas da nas spase – kaže Andrijana.

Njena majka Lepojka priča da je u šoku za minut smislila kako da sa mlađim sinom spase ćerku i unuku.

– Pozvala sam svoju majku i rekla joj da zove policiju, a ja sam krenula da oslobodim Andrijanu i unuku. Kada sam stigla, došla je i policija. Ušli su u kuću, izveli Andrijanu i bebu, a Slobu uhapsili, mada se on opirao policajcima – priča Lepojka.

Roditelji Slobodana Ristića, Boban i Milanka, negiraju navode svoje snaje Andrijane i tvrde da se njihov sin već duže pati sa njom.

– U četvrtak sin mi se žalio kako je Andrijana iscrpljena jer dete još doji i da je kost i koža. Ispričao mi je i da je u inat njemu tučkom za meso razbijala pločice, ne želeći da spremi ručak. Sin joj je predložio da više ne doji dete i da ja odem da kupim mleko – priča Milanka Ristić, Slobodanova majka.

Dok su se, kako kaže Milanka, dogovarali o kupovini mleka za bebu, u porodičnoj kući čuli su buku i videli Andrijaninu majku i babu.

– Ubrzo je došla i policija, stavila lisice Slobodanu i odvela ga – kaže Milanka.

Ona, međutim, ne negira da je Slobodan udario Andrijanu jer je videla modrice na njenom licu.

Andrijana tvrdi da ju je Slobodan i ranije tukao i da joj je svojevremeno nabijao šipku u nogu. Fizičko maltretiranje, napominje, traje dve godine, od kada su zajedno, a nije prestajalo čak ni u trudnoći.

– Nadala sam se da će se promeniti. Nije mi davao da odem u toalet, nuždu sam vršila u nošu. Tukao me i dok držim dete, nisam imala ni dinara, sve što sam primala kao pomoć morala sam njemu da dam, i to čim izađem iz pošte – navodi Andrijana. Slobodanu Ristiću određeno je zadržavanje do 48 sati.

Reza i katanac

Foto: Predrag Dedijer / RAS Srbija

Ekipa “Blica” videla je u kući gde se odvijala porodična drama i sobu u koju je Slobodan posle batina držao zatočenu Andrijanu i njihovo dete. Na vratima te sobe su reza i katanac.

Morala sam da idem u krađe

Andrijana nam je ispričala da je Slobodan krao i da je čak i nju uključio u kriminal. Ona je, kako kaže, u krađe morala da ide sa njim, ali je ostajala u kolima da čuva stražu.

– Bunila sam se i nisam htela u tome više da učestvujem, ali mi je zapretio da će me prijaviti policiji kao saučesnika – priča Andrijana.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top