All for Joomla All for Webmasters
Ljudi

Slepi šampion Srbije u bacanju kugle pa ISKASAPIO bivšu ženu

Miloš Čodanović (28) ubio je juče sa više uboda nožem svoju bivšu suprugu Moniku Ikotić (43) u Subotici.

Miloš Čodanović juče je pre ubistva kačio fotografije sa svog venčanja s Monikom Ikotić

Foto: Facebook / FacebookMiloš Čodanović juče je pre ubistva kačio fotografije sa svog venčanja s Monikom Ikotić

Tačan uzrok tragedije još nije poznat, ali je ubica na svojoj fejsbuk stranici noć pred ubistvo napisao da “moli drugare da ne puste suzu na njegovom grobu i pesmom da ga isprate” i “sve velike ljubavi imaju tužan kraj, pa i moja neće biti više s vama”.

Foto: Facebook / Facebook

Iz pojedinih postova koje je ovaj parasportista i državni prvak u bacanju kugle juče ujutru ostavio da se zaključiti da je najavio zločin, dok se iz drugih može zaključiti da je planirao da izvrši samoubistvo.

Policija je saopštila da je Čodanović uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo i da se osumnjičeni tereti da je nakon kraće svađe svojoj bivšoj supruzi naneo povrede nožem od kojih je ona preminula u Opštoj bolnici u Subotici.

Čodanoviću je određen pritvor do 48 sati po nalogu višeg javnog tužioca kome će biti doveden na saslušanju u zakonskom roku.

Foto: Facebook / Facebook

U Opštoj bolnici kažu za “Blic” da je nesrećna žena, bez znakova života u pratnji lekara kolima Hitne pomoći dovezena u bolnicu u 9.32 sati.

Foto: Facebook

– U toku je bila reanimacija koju je započela Hitna pomoć. Od ekipe koja ju je dovela dobili smo podatak da je pacijentkinju muž napao nožem i naneo više ubodnih rana u predelu leve šake, leve podlaktice i leve nadlaktice, leve dojke. Imala je vidljiv dubok rez ispod potiljka koji se pružao do kičmenog stuba. Urađena je reanimacija i preduzete su sve mere, ali nažalost nisu nisu davale željeni efekat i smrt je nastupila u 9.50 sati – kažu u Opštoj bolnici.

Kako “Blic” saznaje, pripadnici policije su dispečarski centar Službe hitne medicinske pomoći pozvali u 8.50 sati s informacijama da je žena nožem povređena u kući u širem delu naselja Radijalac.

Poznanici i prijatelji ovog para i pojedinci koji su poznavali ubijenu ženu i njenog ubicu na njegovoj fejsbuk stranici” su napisali da “svi koji su je poznavali znaju koliko je bila dobra i da njemu posle svega žele da trune u paklu i sve najgore u životu”. Oni su ga nazvali “prokletim ubicom”.

Čodanović, rođen gotovo slep, popeo se na tron državnog prvaka u bacanju kugle

Foto: B. Vučković / RAS SrbijaČodanović, rođen gotovo slep, popeo se na tron državnog prvaka u bacanju kugle

Miloš Čodanović je rođen je u Leskovcu gotovo slep, ali je važio za sportistu koga je upornost dovela na tron državnog prvaka u bacanju kugle. U Suboticu je došao pre šest godina, a nedavno je povodom sportskih uspeha izjavio da je na sever Bačke došao “jer se udao”.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top