All for Joomla All for Webmasters
Srbija

“SILOVALI SU ME MUŽ, KUM, NJIHOV DRUG…” Žena optužila bivšeg supruga za stravično iživljavanje

Silovali su me muž, kum i njihov drugar u vikendici. To se dogodilo nakon što sam pobegla od muža kada me je istukao. Moje dete je sve to gledalo.

Tako u izjavi za „Blic“ B. Č. iz jednog mesta u Vojvodini opisuje jezive detalje desetogodišnjeg porodičnog nasilja, o kojem je progovorila u jednoj emisiji.

 Ona kaže da je njen devetogodišnji sin bio svedok i njenih brutalnih prebijanja i silovanja, tokom kojih je njen muž tvrdio da „dečak treba da vidi kako se to radi sa ženama“.

– Batine su bile svakodnevne. Bez razloga me je tukao, samo sam ga ponekad pitala za platu. Cela njegova porodica je to znala. Ćutala sam, jer je pretio da će ubiti i mene i dete. Udarao me pesnicama, šutirao, tukao tušem po glavi, sipao mi vruću supu na glavu, gasio mi pikavce po telu, burgijom me bušio po telu, razbijao čaše o glavu, stavljao mi ljute paprike u nos – opisuje B. Č. torturu kroz koju je prošla.

Za članove njegove porodice kaže da su saučesnici, jer je i pred njima znao da je svuče golu i tuče, a oni bi se smejali.

Ipak B. Č., istini za volju, nikada nije potražila pomoć lekara niti prijavila supruga policiji, kako kaže, „iz straha“, što istražnim organima otežava posao.

– U junu me je prebio, pa sam pobegla u vikendicu. Tu me prvo on silovao, zatim kum i na kraju njihov drugar. Kada su završili, muž me je istukao i nabio mi džak na glavu. Ubacili su me u gepek i doveli kući – priča ona.

Devetogodišnji sin govorio o nasilju

B.Č. rekla je da je pakao počeo kada je rodila dete

Foto: Robert Getel / RAS SrbijaB.Č. rekla je da je pakao počeo kada je rodila dete

O nasilju je nedavno progovorio njen sinčić, nakon čega je njen otac B. Č. u oktobru pozvao policiju potpuno šokiran. Iako živi u blizini, i nesrećni čovek je prvi put čuo za nasilje koje se dešavalo.

– Fenom joj je palio oči, čupao kosu, čekićem za meso ju je udarao po licu, pesnicama u nos, izbio joj zub, hteo je izbosti nožem, jela je izmet. Mrzeo sam ga i plašio ga se – navodi njen sinčić.

Policija je saslušala njenog supruga i dvojicu njegovih prijatelja po prijavi za nasilje u porodici i silovanje, i prosledila prikupljene informacije tužilaštvu.

Muž ne želi da komentariše optužbe

U toku jučerašnjeg dana, novinari „Blica“ su u nekoliko navrata pokušavali da stupe u kontakt sa bivšim suprugom B. Č. i njegovom porodicom koja živi u istom mestu u Vojvodini, ali niko nije želeo da kaže bilo šta. Starija gospođa nam je kratko poručila da je on na poslu i da su užasnuti tvrdnjama.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top