All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

SESTRA POKOJNE PJEVAČICE IZNIJELA ŠOKANTNE TVRDNJE: Jelena ubijena mnogo ranije?

Posljednji put da je neko video živu Jelenu Marjanović, a da nije član porodice Marjanović, bilo je u petak 1. aprila u 17.30 sati, što je istog dana kada je je mogla biti ubijena.

Ovako priča sestra od strica ubijene pjevačice Teodora Krsmanović (19) iz Kraljeva. Ona objašnjava zašto se porodica odlučila da angažuje privatne forenzičare, kao i do kojih su frapantnih zaključaka došli.

Jedan od najinteresantnijih podataka je upravo onaj na koji mnogi dokazi navode – Jelena je mogla da bude ubijena mnogo ranije nego što je to porodica Marjanović prijavila.

Krsmanovići, familija ubijene pjevačice, tvrde upravo da ona nije ubijena na nasipu u Crvenki, gdje je njeno tijelo pronađeno 3. aprila 2016. godine posle oko 20 časova potrage.

– Pričale smo sa forenzičarima koje smo angažovali, oni su nam rekli da nije ubijena na nasipu – navodi Jelenina sestra.

Nju su, prema ovoj verziji, posljednji put videli živu ljudi koji nisu članovi porodice Marjanović u prilikom preuzimanja Jane iz vrtića.

– Ona je posljednji put viđena u petak, 1. aprila u 17.30 sati. Nakon što je uzela dijete iz vrtića i odvezla vaspitačicu kući, krenula je ka svom domu.

Mogla je biti ubijena iste večeri, jer je posle toga niko nije vidio ni čuo – ističe Teodora koja je odlučna u namjeri da rasvijetli ubistvo svoje sestre.

Ovo baca sjenku na navodni razgovor majke i ćerke: navodno, Jelena je, trčeći na nasipu, u nekom trenutku telefonom pozvala svoju majku s kojom je nakratko razgovarala. Međutim, sada nije poznato da li je Jelenina majka zaista razgovarala sa pevačicom ili je neko simulirao njen glas.

 

Kako ističe Teodora, njena porodica anagažovala je Centar za forenzička istraživanja kako bi se došlo do novih dokaza.

– Dogovorili smo se da sve podatke koje sakupimo dostavimo policiji i tužilaštvu, jer nam je bilo bitno da ne postoji sujeta, već da se riješi ubistvo – zaključuje mlada sestra ubijene pjevačice, sa kojom je bila vrlo bliska.

Kako je već pisano, Centar za forenzička istraživanja iz Novog Sada uključio se u istragu o ubistvu Jelene Krsmanović Marjanović na zahtjev porodice, a osim detalja koji pobuđuju sumnju na vreme ubistva, pojavio se i svjedok koji pobija riječi sada uhapšenog supruga.

(Dijaspora.news/novosti)

Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top