All for Joomla All for Webmasters
hronika

Serijski ubica sa Kipra priznao ubistva sedam žena

Muškarac sa Kipra priznao je ubistva sedam žena i devojčica, javlja “Bi-Bi-Si”. Lokalni mediji pišu kako se radi o prvom serijskom ubici na tom ostrvu

Muškarac sa Kipra priznao je ubistva sedam žena i devojčica, javlja “Bi-Bi-Si”. Lokalni mediji pišu kako se radi o prvom serijskom ubici na tom ostrvu.

Dva tela su pronađena u rudarskom oknu ranije ovog mjeseca, dok je treće pronađeno juče. Glavni osumnjičeni je bio 35-godišnji vojnik koji je i priznao ubistva.

Ali, on je priznao i kako je ubio još žena i devojčica, ukupno sedam njih, pa se za njihovim telima traga, prenosi Bi-Bi-Si.

PROČITAJTE JOŠ – Uhapšena dvojica Srba osumnjičenih za četvorostruko ubistvo na Kipru

Među ubijenima su, prema njegovom priznanju, jedna žena iz Indije ili Nepala te jedna žena iz Rumunije i njena osmogodišnja kćerka.

Nestala je i jedna šestogodišnjakinja, kćerka jedne od ubijenih žena. Istražitelji su u četvrtak pronašli treće telo nakon što ih je osumnjičeni odveo na mesto u blizini glavnog grada i rekao da je telo tamo zakopano.

Osumnjičeni je žrtvu, čije je telo pronađeno juče, upoznao na sajtu za upoznavanje partnera. Žene čija tela su za sada pronađene su Filipinke. Ime muškarca još nije objavljeno.

Policiji na Kipru u istrazi pomaže britanska policija, javlja Bi-Bi-Si.

 

Dijaspora.news/Novosti.rs

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top