All for Joomla All for Webmasters
Naša posla

SAMO NA BALKANU Gradonačelnik Kraljeva svečano pustio u rad SEMAFOR, Lokalni front “za svaki slučaj” poneo produžni kabl

Gradonačelnik Kraljeva Predrag Terzić i predsednik Skupštine nenad Marković, pustili su 2. decembra svečano u rad semafore na raskrsnici kod Glavčićevog mosta u Kraljevu.

Aktivisti “Lokalnog fronta” izveli su performans noseći sa sobom produžni kabl, ako “ne daj Bože zatreba”, aludirajući na prethodno puštanje u rad semafora kod Hale sportova, kada je kabl bio razvučen preko ulice da bi se u tom trenutku snimilo da semafori rade.

 – Došli smo da čestitamo gradonačelniku i predsedniku gradske skupštine, treću investiciju u toku njihovog mandata. Već su otvorili jedan semafor koji je radio na produžni kabl, potom preseljenu prodavnicu mobilnih telefona i evo sada konačno semafora sa posebnim značenjem. Ovaj je uposlio nekoliko zelenih i nekoliko crvenih ljudi koji će raditi 24 sata po premijerovoj preporuci – kaže za”Blic” Predrag Voštinić iz “Lokalnog fronta”.
Gradonačelnik svečano pustio u rad  važan semafor

Foto: N.B. / RAS SrbijaGradonačelnik svečano pustio u rad važan semafor

Voštinić je objasnio da je semafor bio neophodan, ali je sramota svečano ga otvoriti.

– Ovo što smo uradili je još jedna “pohvala ludosti” kakvom ju je opisao Erazmo Roterdamski – rekao je Voštinić.

Foto: N. Božović / RAS Srbija

Gradonačelnik Predrag Terzić, na pitanje da li je bilo potrebno ovakvo svečano otvaranje rekao je da, čim je ovakva bila reakcija, znači da je bilo potrebno.

– Reč je o veoma značajnoj saobraćajnici koja povezuje dve bitne ulice, Skopljansku i Olge Milutinović, i stvarale su se velike gužve na ovoj raskrsnici. Savet za bezbednost saobraćaja iz Kraljeva je sam finansirao postavljanje semafora. A po reakciji odborničke grupe “Lokalni front”, vidimo da su svi zadovoljni – rekao je Terzić.

Prema rečima, Nenada Markovića, predsednika Skupštine Kraljeva i člana Saveta za bezbednost saobraćaja, investicija je koštala 5,3 miliona dinara.

dijaspora.news Izvor blic.rs

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top