All for Joomla All for Webmasters
Bosna i Hercegovina

Radomirova drama potresa Balkan: Hteli da ga prinudno isele iz rođene kuće, on pretio da će zapaliti plinsku bocu!

– Obavestili su me da je tražilac izvršenja u poslednji momenat odustala od predloga da sklope ugovor, ali hvala bogu pa se sve ipak sretno završilo – izjavio je Radomir

Iseljenje porodice Kuzmić iz banjalučkog naselja Česma je ponovo odloženo zato što je Radomir Kuzmić pretio da će zapaliti plinsku bocu.

Kuzmić je rekao da je prinudno iseljenje odloženo do daljnjeg te da savesno tvrdi da je bio spreman da zapali plinske boce i zajedno sa kućom odleti u vazduh.

– Obavestili su me da je tražilac izvršenja u poslednji momenat odustala od predloga da sklope ugovor, ali hvala bogu pa se sve ipak sretno završilo – istakao je on.

Kako javlja novinar “Nezavisnih” sa lica mesta, veliki broj meštana se okuplja, a novinarima i fotoreporterima, kao i kamermanima, policija ne dozvoljava prilaz kući.

Kuzmić je 1992. godine menjao svoju imovinu u mestu Slavonski Kobaš, opština Slavonski Brod, za imovinu Dragomira Budiše iz banjalučkog naselja Česma, ali je porodica Budiša 2003. godine zatražila poništavanje ugovora o zameni nekretnina, što je Osnovni sud u Banjaluci prihvatio.

Kuzmić je protestovao pred Osnovnim sudom u Banjaluci i 2009. godine stupio u dvadesetodnevni štrajk glađu pred Narodnom skupštinom Republike Srpske zbog odluke banjalučkog Okružnog suda Banjaluka da potvrdi presudu Osnovnog suda kojom se poništava ugovor o zameni nekretnina.

U avgustu prošle godine pri pokušaju prinudnog iseljenja, Radomir Kuzmić je pretio da će zapaliti plinsku bocu u kući, ali je odustao od te namere, i tada je deložacija bila odložena.

(Dijaspora.news/Telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top