All for Joomla All for Webmasters
Srbija

Radomir (59) priznao stravičan zločin: Zadavio sam suprugu Ljiljanu jer nije htela da jede

U četvrtak je sve bilo spremno za sahranu Ljiljane Maslać, međutim, nedostajala je potvrda o smrti, tada je otkrivena istina.

Pokojnu Ljiljanu Maslać (59) iz Papratišta kod Požege, za koju si svi, izuzimajući njenog supruga Radomira koji je znao istinu, mislili da je preminula prirodnom smrću, familija je prekjuče spremala za put ka večnoj kući. A onda, uoči same sahrane, došlo je do šokantnog obrta, piše Blic.

Navodno, ispostavilo se da ju je muž udavio golim rukama, a istina o njenoj smrti otkrivena je tek par sati uoči planiranog pogreba.

U sredu oko 14 časova Radomir Maslać (59) javio je porodici i komšijama da je njegova Ljiljana, koja je dugo bolovala od Alchajmerove bolesti, najednom preminula. Vest se brzo pronela selom. Počele su pripreme za sahranu, koja je bila zakazana za četvrtak.

– Nema nikoga ovde ko bi mogao posumnjati da je on digao ruku na nju. Ljiljana je poslednje tri-četiri godine bila bolesna, senilna, a Radomir ju je pazio kao malo vode na dlanu. Usled prirode njene bolesti, zbog koje je znala da se udalji od kuće i nestane, Radomir je non-stop bio uz nju. Nedavno ju je na neko vreme ostavio bez nadzora, a ona je, bolesna, izašla iz dvorišta i zalutala čak u drugo selo. Izvodio ju ju u šetnju, hranio, sve poslove u domaćinstvu sam radio. Bukvalno, sve ove godine od kada se razbolela on je svoj život posvetio njoj. Imaju troje dece koja ne žive ovde, ali maltene sav teret brige o Ljiljani spadao je na Radomira – kaže meštanin Papratišta, zgrožen vešću da mu se u komšiluku dogodio zločin, i to da ga je, navodno, počinio baš Radomir Maslać.

U četvrtak je sve bilo spremno za ispraćaj Ljiljane do večne kuće, nedostajala je jedino potvrda o smrti.

DOKTOR PRIMETIO PODLIVE, PA POZVAO POLICIJU

– Kod Maslaća je došao lekar i na Ljiljaninom vratu primetio podlive. Nije izdao potvrdu o smrti, već je obavestio policiju, koja je stigla u Papratište. Da bi se otklonila svaka sumnja, obavešteno je Više javno tužilaštvo u Užicu koje je naredilo obdukciju – priča izvor koji je upućen u slučaj.

Obdukcija je pokazala da je nesrećna žena ugušena rukama, a njen muž je uhapšen.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

– Na saslušanju je tvrdio da je Ljiljanu pokušavao da nahrani i da joj je malo jače gurnuo kašiku u usta, zbog čega joj je ispao zub. Podlive na njenom vratu objašnjavao je pričom da ju je malo jače stegao za taj deo tela kako bi lakše progutala hranu. Ipak, suočen s nalazom obducenata da je Ljiljani slomljena podjezična kost, nije imao kuda, pa je priznao zločin – navodi izvor.

Ljiljana je juče sahranjena na lokalnom groblju u Papratištu.

(dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top